Followers

AFB FEEDS

Saturday, June 11, 2016

Would You Rather.. | Sudocream Facebook Contest
Jom sertai peraduan Would ypu rather di Facebook Sudocrem Malaysia dan menang hadiah harian dari Sudocrem!


  Facebook sudocrem

Apakah itu Sudocrem? Sudocrem merupakan lotion mengatasi ruam lampin yang selalu dialami bayi dan kanak kanak.Sedikit pengenalan mengenai Sudocrem
anda risau dengan ruam lampin bayi dan anak anda? Ramai ibu bapa percaya dengan Sudocrem. Kenapa? Kerana Sudocrem mengandungi bahan terbaik seperti zinc oxide, benzyl benzoate, benzyl cinnamate & lanolin yg membantu untuk melembutkan dan menjaga kulit bayi .

Ia juga kalis air untuk melindungi kulit bayi dan membantu ruam makin makin teruk dengan kulit bayi. Ia juga m3ngandungi anti kulat dan ciri ciri antibakteria dan sebagai antiseptik untuk.luka luka kecil.

Harga yang ditawarkan sangat bwrpatutan iaitu RM24.90 / 120g tub dan RM15.90/60g tub . Sudocream boleh didapati di farmasi Guardian , Caring, Independent farmasi dan gedung bayi terpilih.

Bagaimana untuk sertai peraduan Would You Rather..

Terma dan syarat:
1. Tidak perlu bukti pembelian.

2. Terbuka untuk semua rakyat Malaysia berusia 18 tahun ke atas. Pekerja DKSH Malaysia Sdn Bhd dan ahli keluarga tidak layak menyertai.

3. Butir-butir bagaimana untuk masuk menjadi sebahagian daripada Terma dan Syarat ini. Ia adalah syarat kemasukan semua syarat diterima sebagai muktamad dan para peserta bersetuju untuk mematuhi peraturan ini. Keputusan hakim adalah muktamad dan sebarang surat-menyurat akan dilayan.

4. Semua hadiah tidak boleh dipindah milik . Tiada wang tunai atau hadiah alternatif.

5. Semua perbelanjaan luar jangka selain daripada yang dinyatakan ini adalah tanggungjawab para pemenang.

6. Penyertaan hendaklah dihantar melalui laman Facebook Sudocrem Malaysia yang terdapat di sini https://www.facebook.com/SudocremMalaysia/ . Peserta hanya boleh menghantar satu ( 1 ) jawatan penyertaan bagi setiap hari, tetapi boleh mengambil bahagian dalam setiap post setiap hari individu antara 9:00-05:59 . pemenang harian akan diumumkan sebelum 9.00 pagi dan pada 09:00 jawatan persaingan baru akan dikeluarkan.

7. Untuk memasukkan, pengguna perlu komen sama ada " A" atau "B " hanya dalam komen di bawah. Komen ini perlu menjawab "? Adakah anda lebih suka " soalan yang sama yang digariskan dalam jawatan itu dan ini merupakan kemasukan ke dalam cabutan hadiah rawak untuk mana-mana hadiah setiap hari.

8. Semua penyertaan mesti diterima oleh 05:59 pada setiap hari untuk mengambil bahagian dalam keputusan seri. Masukan yang dibuat kepada post persaingan selepas masa itu tidak akan dipertimbangkan.

9. penerimaan, hilang kelayakan atau penyingkiran penyertaan pertandingan , tanpa penjelasan atau pemberitahuan terlebih dahulu adalah sepenuhnya mengikut budi bicara DKSH Malaysia Sdn Bhd.

10. Pemenang ( s ) mungkin diperlukan untuk mengambil bahagian dalam selepas pertandingan publisiti.

11. Hadiah bagi setiap jawatan persaingan adalah mainan pendidikan bernilai setiap RM100 dan satu mangkuk Cream 60g Sudocrem® Nappy bernilai RM18.90 * sahaja.

12. Jika Pemenang Pertandingan yang dipilih tidak menuntut hadiah mereka dalam tempoh tujuh (7) hari bekerja dari dinasihatkan untuk menang melalui mesej peribadi Facebook, DKSH Malaysia Sdn Bhd berhak untuk membatalkan kelayakan pemenang dan memilih pemenang alternatif.

13. Semua hadiah akan dihantar dalam masa 28 hari dari tarikh selesai pertandingan.

14. Peristiwa mungkin berlaku yang menyebabkan persaingan itu sendiri atau pemberian hadiah-hadiah mustahil kerana sebab-sebab di luar kawalan DKSH Malaysia Sdn Bhd dan sewajarnya DKSH Malaysia Sdn Bhd boleh atas budi bicara mutlaknya mengubah atau meminda promosi dan peserta bersetuju bahawa tiada liabiliti hendaklah dikenakan kepada DKSH Malaysia Sdn Bhd akibat daripadanya.

15. Dengan menyertai pertandingan itu ia hendaklah dianggap bahawa anda telah membaca , memahami dan bersetuju dengan Terma dan Syarat ini.

16. DKSH Malaysia Sdn Bhd berhak pada bila-bila masa dan dari semasa ke semasa untuk mengubah suai atau menamatkan, sementara atau tetap , pertandingan ini dengan atau tanpa notis terlebih dahulu .

17. DKSH Malaysia Sdn Bhd tidak bertanggungjawab dan menafikan sebarang liabiliti bagi apa-apa kerosakan , kerugian, liabiliti, kecederaan atau kekecewaan ditanggung atau dialami oleh peserta akibat daripada memasuki pertandingan atau menerima hadiah.

18. Pertandingan ini akan ditadbir oleh undang-undang Malaysia.

19. DKSH Malaysia Sdn Bhd boleh, kecuali setakat yang penzahiran yang mungkin dikehendaki oleh undang-undang, merahsiakan semua maklumat mengenai peserta dan tidak boleh mendedahkan atau berkongsi apa-apa maklumat mengenai peserta .

Apa tunggu lagi.. jom sertai dan ke facebook Sudocrem sekarang!

So what are you waiting for?Visit Sudocrem now and join the fun! !


No comments:

Post a Comment