Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Thursday, June 4, 2015

Do You Think I'm cute ? - MOM


Rindu Mak




Aku dah laa up status mengarut. Tetibe mak aku komen pulak.. hahahaha.. 


Call me back kata nya.. 

Comel je mak aku ni... 

Padahal aku dah call dia tengahari tadi.. Baru cakap kejap dia pass telefon kat abah aku.. sebab dia nak solat.. Pastu abah aku macam biasalah..masalah pendengaran kalau cakap pakai handphone kena jerit-jerit.. tapi still tak dengar dia suruh aku call telepon rumah rumah. Tapi bila telepon tak angkat-angkat..so aku anggap je la depa bizi ke , tengah lunch ke, golek2 dengan kucing ke(kat rumah kampung banyak kucing).. 

Agaknye tertunggu2 aku telepon.. Tu yang komen kat status aku pon boleh.. Hahahaha.. Rupenye telepon rumah wayar kena sambar petir kot (as my mom said)... 

Hehehehe.. Rinduuu... kalau lah dekat..every weekends balik dah.. Cehh!! Feeling macam dok obersea!!!



Lebiuuu....


15 comments:

  1. Replies
    1. senang nak stalk anak.. huhu.. kengkadang dia like je..huh..gerunnn..

      Delete
  2. huyooo..mak yoorin ada fb..sempoi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..senang nak skodeng perangai anak2.. =)

      Delete
  3. cool nye mak . mak lela pon ada . bahaya kalau nk pos macam2 dekat fb

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh..pernah laa jugak mencarotsss kat fb tuu.. sekali dia like.. hahaha..delete teruss

      Delete
  4. jaga-jaga, ada yang memerhati..hehe, salam kenal yoorin

    ReplyDelete
  5. Wah...mak pandai main FB! bahaya ni jadi Stalkerr..hihi...bestnya bila mak jadi macam kawan-kawan



    Singgah Blogwalking....:)

    jemput baca entri tentang masalah "wanita"
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/hilangkan-keputihan-dengan-alfalfa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.. ada facebook nak tengok cucu... hehehe..

      Delete
  6. comel mak call back kemain. yg mak ida kalau die nk hint kita suh call die, die main miscall jekk HAHHAHHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..kengkadang dia miskol je... suruh call balik.. hehehe

      Delete
  7. Mak ada FB..tu satu hal...tapi.. dimana DO YOU THINK I`M CUTE-nya? Wuargh!! Ahha

    ReplyDelete