cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Monday, May 1, 2017

SPECIAL GIFT FOR MOTHER'S DAY FROM BESTSUB MALAYSIA

HAPPY MOTHER'S DAY!

Assalamualaikum to all readers !!. wah pantas masa berlalu.. Bila masuk bulan May ni memang istimewa kan... Banyak hari istimewa tau.. Hari pekerja! Hari guru, hari ibu..bagi yang lahir bulay May dah tentu boleh sambut  birthday sekali kan.... haaaa... 

Aku nak suggest lah kat korang salah satu idea hadiah simple sempena hari ibu tetapi bermakna sekali. Korang boleh hadiah kan MUG! Ya.. walaupon mug tapi bila hari-hari kita minum dengan mug tu, memang jadi bermakna tau.. Lagi-lagi mug tu ada gambar kita dengan ibu.. Haaa.. Jauh di mata, tapi dekat di hati.. chewahh..




HADIAH ISTIMEWA DARI BESTSUB MALAYSIA | MOTHER'S DAY MUG









Cantikkan korang mug bersempena Mother's day ni.. SPecial sangat. Luar dalam bercorak.Penuh pulak tu. Sebab tu teruja terus je order dengan BestSub Malaysia.Mug cantik ni aku nak hadiah kan untuk mak yang berada kat kampung. Saja letak gambar kami anak beranak.. Mesti dia rindu kami kan.. hehehe.. 


CREATIVE SUBLIMATION MOTTO MUG DARI BESTSUB MALAYSIA



Mother's day , mother's day gift

Selain design khas sempena hari ibu, ada juga design lain yang sesuai sempena hari lahir dan Valentine's day. So, korang tak payah dah susah susah fikir nak buat design macam mana dah.. Cuma pilih sahaja template yang ada, bagi gambar dari pihak korang, dan mereka akan hasilkan Mug yang cantik dan pasti memuaskan hati. Sebabnya dah ada Motto creative di setiap design antaranya "I LOVE YOU" , "HAPPY BIRTHDAY" atau "HAPPY MOTHER'S DAY".  Korang cuma perlu pilih sahaja. 



HARGA MUG TERLAJAK MURAH !

Sebelum ni aku pernah juga buat mug sempena hari keusahawanan kat universiti aku dulu.. Beli borong tau.. bukan sebiji je. Mahal korang!! Tapi mug ni siap printing beharga cuma RM30 je!!! Murah kan?? Alaaa.. untuk ibu yang tersayang. Apalah sangat dengan harga sebegitu.. Memang berpatutan sangat. Yang penting memorable gituu..



BERMINAT UNTUK TEMPAHAN?

Kalau korang berminat untuk tempahan boleh email atau hubungi :
No telefon : 019-9858151 (Ms Elaine) atau 019-3231515 (Mr Steven)
Email : order@libertyprinting.com.my

BestSub Malaysia , Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Alamat: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang , Selangor.

Waktu bekerja : Isnin-Sabtu (9am-6pm)

Facebook : http://www.facebook.com/bestsubMalaysia/