Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Monday, August 17, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Batch 4

blogwalking lagi!


Dah masuk batch ke 4 rupenya.. Dah banyak jugak blog yang aku terjah.. 1 hari tu kadang lebih dari 40 blog.. fuh! dapat lah komen sebijik dua kat entry diorang.. Yang dah tersenarai sebelum ni jangan lah risau kata nanti aku tak terjah blog korang pulak.. Insyaa Allah akan diterjah lagi-lagi kalau kat senarai bloglist tu ada up entry terbaru korang.. heeehee.. 

Nah senarai untuk harini... 
nanti uolss pon boring-boring boleh laa terjak blog diorang k. 





Okey.. done 20 blog untuk harini..esok akan menyusul 20 blog lagi okey!! DAAA!!

18 comments:

  1. yeay, tersenarai. hehehe. mekasih kak yoorin :*
    nti hari2 sy singgah sini. ekeke

    ReplyDelete
  2. Wahhh rajinnya Yoorin. Siap buat list lagi... akak ni main terjah ja. Nak kena ikut cara ni jugaklah.

    ReplyDelete
  3. Kita start rajin ikut cam yoorin...Udahnya mlm td tido kul 4 pagi..hehehe semangat puye psl nak BW

    ReplyDelete
  4. Kita start rajin ikut cam yoorin...Udahnya mlm td tido kul 4 pagi..hehehe semangat puye psl nak BW

    ReplyDelete
  5. waa..bestnya...dah batch 4 dah..tahniah..

    ReplyDelete
  6. wahhh.....saya arini pun dah 23 blogwalking... klu boleh nak 50 bw..hihihi...

    jemput ke blog Elly...

    DOS VITAMIN C UNTUK KULIT CANTIK, GEBUS, CERAH!!

    ReplyDelete
  7. Wah, bagusnya rajin bw... saya dulu2 pun rajin bw, sekarang ni dah kurang, bz dgn ank2, xsempat nk ngadap pc lama2...

    *btw, thanks singgah blog sayaa

    ReplyDelete
  8. rajin rajin bw untuk tambah kawan2 ngn ilmu.. :)

    ReplyDelete
  9. alamakk . kenapa no 3 tu ,
    www.lyssasecret.OM ? huwarghh :'(

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah akan BW slow blog di atas tu

    ReplyDelete