Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Thursday, August 13, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Part 2

Blogwalking 13 Ogos 2015


Dah janjikan semalam nak blogwalking lagi.. ? Yang tak tersenarai tu , jangan kecik hati tau, akan disenaraikan juga nanti, sebab 1 hari aku limit untuk 20 blog sahaja publish kat entry walaupon aku blogwalking lebih dari itu.. 

Kenapa Perlu blogwalking?


salah satu sebab kenapa untuk menambah kenalan blogger dan meningkatkan UV blog kita sendiri dan juga blog yang dilawati. Kita pon rasa seronok kan bila orang datang berkunjung ke blog kita kan?  macam tu jugak laa blogger lain. Hari-hari jugak aku blogwalking blog yang tak pernah dikunjung dan blog baru (bukan baru buat, maksudnya 1st time la visit blog dia).. Salah satu caranya adalah dengan meninggalkan jejak seperti memberi komen di ruangan komen dan chat di sidebar (kalau ada lahh).. Lagipon seronok apa, blogwalking..bila aku share disini, korang harap-harap la , ada yang click url korang untuk dibaca ye.. hehehhee..  Sebelum ni aku just baca je tak tinggalkan komen. Hehehe.. kang tak perasan pulak blogger ittewww yang kita dah visit dia.. Kalau rajin tu bantu jugak lah klik iklan di sidebar diorang tu ek.. Alaa,... bantu sesama blogger. Aku percaya, masing-masing nak naikkan uv memasing. Tapi make sure lah aktif sekurang nya seminggu 1 entry dan pastikan di share supaya orang lain perasan "wah ada entry baru"... 


salah satu sebab kenapa aku suka menulis dari buat kat excel, sebab aku boleh menconteng skali, noted kenal blog diorang dari mana, berapa komen aku dah tinggalkan..haa..macam tu laa..macam leceh..tapi entah laa.cara kite kot.. huhuhu.. 


Nah senarai blog untuk hari ni.. 


Selamat berblogwalking ya!

p/s : setiap entry blogwalking akan di publish antara pukul 3.30 kot paling cepat.kecuali Sabtu dan Ahad rehat ..kalau rajin ada lah entry tuu... 

24 comments:

  1. wah,siap ada list..ni mesti mentor yg ajar nihh..bagusnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaa..ummul..salah satu nya laa ni.. =)

      Delete
  2. jom ramai2 BW...asyik open house jer kan...jom kita visit kengkawan kat open blog raya plak...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hii.. terima kasih..nanti balas singgah k

      Delete
  4. Banyak blog yang Yoorin listkan tu ai tak penah jengah lagi. Lepas ni bolehlaa gunakan list tu as reference.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? semua blog2 yg disenaraikan best2...hehehe..jemput singgah blog mereka ye

      Delete
  5. banyaknya..jalan2 la ke blog saya juga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaa Allah akan disenaraikan nanti diana.. ^_^

      Delete
  6. Replies
    1. huhu..yoorin x buat segmen blogwalking.. nanti yoorin bookmark blog amelia ye..

      Delete
  7. Thanks sebab slalu terjah blog saya... Hehehe..

    ReplyDelete
  8. Rajinnya buat camni... Sy blogwalking yang mana sempat...

    ReplyDelete
  9. mentee siapalah yang rajin ni ye yoorin, terima kasih yoorin selalu gak singgah blog kak ana kan ,all yhe best dear

    ReplyDelete
  10. Cool ni I pun singgah kat blog u. Tq explain ttg blogwalking yoorin 😂😉

    ReplyDelete
  11. Hi yoorin, thanks datang melawat blog akak.. salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  12. Ada gak blog di.atas ekin pernah tinggal.jejak... Ekin BW serang hendap jah.hihihi

    ReplyDelete