SGO

APDM SAPS

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Saturday, August 8, 2015

Happy Birthday Adik Nombor 4

Selamat Ulangtahun Kelahiran


Ramainya adik aku ek. Ritu adik nombor 3 bertunang, ni ada pulak adik nombor 4.. Hehehe.. Adik beradik kita 5 orang je. Tapi sebab aku anak sulong, tu yang kira macam ada ramai adik.. Nak ucap selamat hari lahir untuk Norizati Binti Md Arpan yang ke 18 tahun. Wewittt..Dah nak menginjak dewasa tu. Tapi perangai nya masih budak-budak lagi. Nangis? paling kuat nangis dia ni la.. 

Baru je habis periksa SPM.. Dan belum sambung belajar lagi. Haritu dapat politeknik kat Sabah. Bertuah laa kalau dia nak.. Mak pak aku pon memang tak kasi sebab jauh..Dia pon nampak nya tak bersedia lagi nak jauh dari keluarga. Mak kata biarlah. Ni apply lagi sekali dengan harapan dapat la yang dekat. Mak aku pon senang nak lawat dia. 

Takde kek, takde hadiah. Nantilah.. Balik hujung bulan ke kita sambut sama-sama.. 


Happy birthday Kak Ti!! Jangan nak cengeng sangat lahhhh ye.. Dah besar kot!!! rajin-rajin pegi ke dapur.. jangan macam kakak ko ni, dah kawin baru hegeh-hegeh nak kenal bawang dengan kunyit.. 

Janganlah heran tengok my adik-adik semua selim melim tak macam kakak dia ni... hahahhahaa.. tapi aku dulu kurus jugak oii!! masa baby je la..hehehe..ok babaiii!!!!! 





3 comments:

  1. Replies
    1. ye ke sama.. haahaha..rasanya dalam adik beradik diorg semua muka sama.. kakak dia je muka lain..hehehe

      Delete
  2. Happy Birthday to zati :)

    _____________________

    Reply Your Comment at http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/12/officially-wife.html

    Yeah kita dah update >> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/wedding-review.html

    ReplyDelete