Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Friday, August 14, 2015

Irine Nak Sekolah?

Berangan nak ke sekolah



Nampak gayanya Irine dah mula berangan nak pergi sekolah. Pengasuh (Kak Mira) cerita , Tiap kali abang & kakak dia (anak pengasuh) nak kesekolah, dia akan rembat baju sekolah diorang bawa lari keluar. Bila diminta akan menangis. Melalak . Terpaksa lah Kak Mira ni pakaikan dia baju tu sekejap.. Puas hati lah dia dapat pakai walaupon bajunya besar. Bila ditanya nak sekolah ke jawabnya "Nanakkkk" . Aik tak nak pulak.. 

Tak cukup dengan pakai baju, nak jugak dukung beg sekolah kakaknya yang berat ittew.. Bila ikut hantar pergi sekolah, menangis pulak nak turun kereta nak ikut kakak dengan abang. Pening kak Mira dibuatnya. Kalau aku pon pening. dia ingat akak abang dia tu nak pi mana lah kann.. 

Lucu juga pagi-pagi dapat gambar whassap dari Kak Mira Irine pakai baju sekolah abang. Dapat pakai kejap pon dah sengih.. puas hati dia.. hahaha.. Apa-apa je lah Irine. Jangan nanti bila dah waktunya kau sekolah, malas pulak pergi sekolah. Memang kena jotos laa dengan mommy.. 



8 comments:

  1. haha.. kemain tau anak dara ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiihi..tu laa.. ade je dia ni... mentang2 lah dia paling kecik , mcm big boss semua nak ikut cakap dia

      Delete
  2. bagus dah tunjuk minat nak ke sekolah..comel tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp dia tak tau pon sekolah tu apa..hahahhaa..

      Delete
  3. ehehehe..somel jer..siap nk pakai bju sekolah lg..yoorin blikn irine beg cute2 tu irine...biar dia berangan nk g sekolah..mesti comel dak2 kecik pakai backpack..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ritu dia tunjuk beg frozen ummul kat pasar malam..memang niat nak belikan.. hehehe..beria ia

      Delete
  4. amboiii kemain Irine ye..dah nak kesekolah dia..

    ReplyDelete