SGO

APDM SAPS

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Tuesday, September 15, 2015

Segmen Irrayyan | Hari Malaysia 2015





Wah.. Mommy Irra buat segmen sempena Hari Malaysia!! Sebab esok adalah hari Malaysia, aku sahut cabaran mommy Irra sebab sayang kan Malaysia. comel je mommy Irra dengan baby Amal.. 

Tak susah pon syarat-syarat nya.


1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih. (DONE)

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri. (DONE)

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.(DONE)

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. (DONE)

SElfie!



5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut.  (DONE)
Masa nak ambik gambar ni memang nekad je selfie, sebab dekat shopping mall!!!!  semua orang dok tengok.. hahaha.. siap ada yang tegur "akak, nak saya ambikkan gambar ke?" hehehe.. comeynya depa ni.. tak payah susah-susah nak mintak tolong orang, sebab asben pon ada je waktu tu.. Memang niat nak selfie.. Aku rasa rare pulak ambik gambar berlatar belakangkan bendera Malaysia... I'm proud to be Malaysian! Selamat Hari Malaysia! 

Sapa nak sertai segmen ni cepat2 lah join.. sebab tarikh tutup esok (16/09/2015 @ 6 petang...).. nanti boleh blogwalking ..hehehe..tata

15 comments:

  1. all the best yoorin..akak pun dah join dah

    ReplyDelete
  2. hehe. selfie. sengih. mmg segan klu kt public. tp peduli apa. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Good luck, Yoorin. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  4. All the best kak yoorin...sehati sejiwa...jom chant

    ReplyDelete
  5. serius baru pcl kenal muka yoorin, hari tu kat mana eh...owh kat Zoo !!

    Selamat Hari Malaysia..good support !

    ReplyDelete
  6. ena tag yoorin sini http://www.aeinnamusa.com/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html


    goodluck ye utk ga ni

    ReplyDelete