cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Thursday, November 19, 2015

Giant Pon Ada Sale RM1!!

Holiday Savings di Giant!


2 kali dah excited nak pi 7e grab promotion RM1 tu.. 1 barang pon tak dapat.. takkan nak tercongok depan 7e pukul 12 malam pulak kan. Gjul pulak haritu dapat la beli kat 7e pandan indah. Tapi limited 1 customer hanya boleh dapat 3 barang je. Tak kose pulak dia nak keluar masuk keluar masuk 7e.. 

Tapi tadi pagi kat post box office adalah dapat booklet dari Giant. Kebetulan memang nak menshopping barang sikit kat Giant lepas balik kerja ni.. Tengok2 ada promosi best!RM1 jugak nilai barang!!! eh! okey sangat laa tuuu.. 



bakul sampah rege rM1!! green tea OISHI tu pon sedap!! Biskut crackers tu boleh simpan laa kot buat stok! nak buat derma amal jariah pon boleh kan.. standby mana tau boleh derma / simpan stok untuk musim banjir akan datang. Eh..bukan maksud nak mendoakan ada banjir ye. 

tuala wanita Libresse tu 16 pcs je..tapi okey laa kot RM2 je.. selalu dalam 5-6 ringgit jugak.. Ubat gigi pon nak rembat la nanti untuk stok ubat gigi irine.. hehehe.


macam nak grab Mee Cintan tu jerk.. hahahhaha.. hari2 makan mee goreng mee sup.. dari aku beli meggi , lepastu buang perencah baik beli mee ni buat stok.. tomato puri tu pon murah!!! ngeee




AAAA!!! softlan pon murah! selalu beli 1 paket tu RM5 lebih .. jus oren pon memang selalu beli dah sekarang ni.... 




wah..toddler t-shirt RM5 je! nak cari beli untuk Irine lah nanti!!! 


promosi kat atas ni sah dari 13 NoV- 10 Disember 2015 je.. jom korang pi serbu!!! 
BTW  sedikit pesanan penaja, korang kalau nak beli makanan ke tu check dulu la yerk expired date.. rajin2 lah sikit tengok expired date..hehe..barang harga murah ni, sendiri mau ingatlahh.. 

\
tadaa!! banyak lagi promosi dalam ni harga lebih murah.. hehehe.. nak belek2 dulu laaa... nak buat check list.. 

20 comments:

  1. good sharing....biasanya agak selalu ada promosi macam ni...


    p/s daun gugur ni tak berat loading blog ka yoorin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ahh.. x perasan pon padahal selalu pegi giant..hahahaha.. td eksaited tengok booklet

      Delete
  2. Murah ni murah! Okey, nanti ada masa boleh melawat giant. Tq ye mommy yoorin

    ReplyDelete
  3. Tak tau pun ada sale nih ... Baru jer gie Giant tadi ... Baru lepas beli berus gigi Morning Kiss RM1 ...

    ReplyDelete
  4. Nak ikutkan gi Giant lagi berbaloi !


    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  5. bole la pi serbu gaint nnt...hahaaa

    ReplyDelete
  6. wahh murah gak ye.. syok nye..Tanjung malim tak ada huhuh

    ReplyDelete
  7. Ayam Segar selalu murah kat Giant kalau Weekend /

    ReplyDelete
  8. huaaahhh yg ni lgi best. tapi kat perlis mane ada giant

    ReplyDelete
  9. Best ni bnyk yg kita nak grab ni.... Ade yang murah ade mahal.. Biskut McOaty tu bkn rm2.++ ke, soflan tu bkn rm3.++

    ReplyDelete
  10. alaaaaaaaaa jauh pulak giant dgn rumah ida ni huhuhhuh

    ReplyDelete
  11. jumaat ni nak pi serbu giant.. tq info

    ReplyDelete
  12. bagus ni...memang nak kena update stok barang rumah jugak ni...tq yoorin for the info

    ReplyDelete
  13. huisjhhhh librese rm1 . kalau ade giant kat sini dah borong boleh sedozen. stok untuk masa hadapan

    ReplyDelete
  14. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  15. kalau hari hari harga macam ni kan bagus

    ReplyDelete
  16. Pas kali nih,bisa hemat dikit.hehe..

    www.mygreencanyon.com

    ReplyDelete