Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Thursday, November 12, 2015

[GIVEAWAY] Mencari 5 Pembaca Bertuah Untuk Menangi Tiket Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015

[GIVEAWAY] Mencari 5 Pembaca Bertuah Untuk Menangi Tiket Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015




klik banner untuk join


Teruja mommy bila ada peluang untuk menang Tiket Hi-5 House Of Dreams Live in Concert 2015. Aku ni bukan minat sangat pon.. Dah ada anak ni terpaksa la minat jugak sebab Irine tau je Channel TV feberet dia. Kalau Hi-5 ni dari baby lagi dah tengok.. Dengar lagu je kemain joget.. Meh tengok video reaksi Irine bila dapat tengok Hi-5 :






Tu dia.. Sampai tergolek jatuh pon masih cover-cover lagi malu tak nangis.. hahahaha..

 Saya layak untuk menangi tiket ini kerana ingin menghiburkan hati anak yang sangat teruja bila menonton Hi-5 di kaca televisyen. 

#todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior



moga ada rezeki kami sekeluarga untuk menang tiket Hi-5!

6 comments:

  1. wahh teruja dia menari ya sampai terbabas gitu hiihii all the best

    ReplyDelete
  2. Salam sy nk letgo hi 5 ticket with meet n greet pass.
    Anyone interested boleh call or sms me at 0133182730
    also Free two tix to good dinosaur movie

    ReplyDelete