Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Monday, February 15, 2016

Tiada Lagi Celoteh Fara Fauzana Di Hot FM

Berita 4 DJ Hot FM Berhenti kerja Serentak



Assalamualaikum.. Well, sapa dengar berita Fara nak resign kerja pagi tadi kat Hot.fm?? Aku tak dengar..Sebab aku dengar radio waktu memandu je.. Aku tau pon sebab berlegar2 kat time line Facebook page hot fm. Ramai la kan ingat Fara nak umumkan dia kahwin.. hahahaha.. Tapi , Mula tu rasa macam dah agak laa Fara nak resign.. Sebab kalau perasan , dia asyik takde je kat konti.. Busy dengan komitmen yang lain mungkin... Memang terkejut la jugak..sebab Hot FM baru je sambut anniversary yang ke 10 tahun..... ni , sekali 4 tuuu DJ Hot FM resign..


Hot FM


Tapi bila diumumkan juga AG, Liza & Ikhwan pon berenti? Alamekkk.. sedih jugak la kot! dah la aku suka kat Liza! Balik kerja hadap jem dengar suara dia gelak , rasa comel je Liza ni...ke sebab dia dah nak kahwin dah kan....  Dengan Ag pon.. alahaiiiii... dulu masa FBI resign pon dah rasa, mesti sunyi.. ni sekali 4 orang.. DJ best best plak tuuu.. sunyiii..sapa lah peganti diorang ni... Sian kat Fizi... sorang sorang lah dia jadi otai pulak di AM Krew..

hot fm , Am krew

tinggal Fizi sorang...sobss sobbbsss..Takpe..Fizi pon dah belajar banyak dengan otai 2 orang ni.. takde lah macam dulu2.. dia sorang2 pon gila jugak AM Krew..hahaha..

Depa semua ni nak kena pegi ke stesyen radio yang baru ke camna??? banyak plak la radio.. Dah laa aku cuma layan hot fm je..on radio je memang dah schedule Hot fm.. radio lain memang jarang lah.. ni kalau diorang pi kat stesyen radio lain , adakah aku akan bertukar arah hati jugak? hehehehe..

fara fauzana berhenti




Tapi tadi pagi xde pon acara sedih tersedu sedan.. Sakan memasing dok gelak.. happy je.. tak macam FBI dulu kan..seminggu meratapi.. kakakakkakaa..

Neway, diucapkan selamat maju jaya untuk semua... korang memang terbaikk..


5 comments:

  1. Bertukar angin... moga mereka sukses...

    ReplyDelete
  2. kita sejak duk rumah ni mmg xde dengar radio. hihihi,
    kalau dlm kereta pun dok layan sinar je. tapi suka kat Fafau n Wak AG!

    ReplyDelete
  3. aida ni bertahun setia dgn sinar.fm tau.
    dlm 1-2 minggu ni radio kereta buat hal, langsung tak dpt siaran sinar.fm.
    dpt plak clear dgn hotfm. tu yg tau pasal ni.
    ke mana la fafau nak gi ekk? pe la bisnes dia nak on tu?
    moga semua sukses...

    ReplyDelete