cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, May 25, 2017

MAMA WOSH | PICK UP & DELIVERY LAUNDRY SERVICE

Mama Wosh Pickup & Delivery Laundry Services Pertama Di Malaysia

Secara jujurnya la kan.. Walaupon aku ni surirumah sepenuh masa,tapi ada kalanya perlukan jugak me time.. Nak jugak "free" dari segala bebanan kerja rumah termasuk laa cuci baju, jemur baju, lipat baju.. Hahaha.. Betul wey.. Bab bab baju bajan ni memang aku menyampah.. Dulu masa bekerja agak dah malas memang aku hantar dobi je.. Dah alang2 pergi kerja tu hantar baju.. balik kerja dah boleh ambik. Tapi bila dah jadi surirumah ni setakat nak keluar hantar baju pergi dobi memang tak kuasa la kan.. Tengah google google tentang laundry service ni , tertacap pulak 1 kedai dobi ni yang memang aku tak sangka laa ada juga orang buat servis macam ni.. Pergh.. Dah laa boleh pick up baju bajan kita.. siap boleh hantar ke rumah kita tau.. Memang mudah sangat-sangat.. 

Mama Wosh | All in 1 service



Nama kedai dobi tu Mama Wosh. Servis yang Mama Wosh tawarkan  all in 1 laundry dan dry cleaning untuk pakaian pakaian tertentu.  Terdapat 4 jenis servis yang mereka tawarkan. Antaranya;h
- Wash & fold ( Pakaian harian,pakaian dalam, cadar dan lain-lain)
- Hand wash (cucian tangan untuk stains yang susah untuk ditanggalkan)
- Dry Cleaning  ( jacket, coats, suits)
- Curtain cleaning ( langsir)

Eh.. bagus jugak ni. Dah nak raya,boleh laa minta mereka pick up langsir raya untuk dicuci. Mereka juga boleh cuci karpet ya uolsss!!!.. Dari aku beli karpet raya baru,cuci aje lah sonang.. hahahahaa.. 

Harga Servis Yang Berpatutan

Harga servis yang Mama Wosh tawarkan sangat berpatutan. Dibawah adalah senarai harga mengikut servis yang mereka sediakan. 

         Mama Wosh - service price

Cara Tempahan Mama Wosh

Untuk menempah servis dari Mama Wosh , ikuti langkah mudah seperti di bawah ini;

1: Buka laman web MAMA WOSH 
2. Akan terpapar Order Your Pick Up. Click di situ. 
3. Terdapat borang untuk diisi. Sila isikan butiran lengkap nama, alamat, jenis servis yang ingin digunakan seperti gambar di bawah. 




Jangan lupa isikan waktu untuk petugas Mama Wosh datang pick up laundry anda. Kadang mereka mengenakan caj bayaran percuma mengikut tempat di sekitar Kuala Lumpur dan Petaling Jaya dan servis pick up/delivery ke Shah Alam dan Subang Jaya akan dikenakan bayaran rm5 - rm10.

Untuk bayaran pula, pihak Mama Wosh akan menghantar invois dan bayaran boleh dibuat secara online atau sewaktu penghantaran laundry anda. 
Selain tempahan melalui laman web, atau ada sebarang pertanyaan boleh hubungi di talian 017370107. Perkhidmatan Mama Wosh adalah 7 Hari seminggu!!

Why Choose Mama Wosh?

Korang jangan sampai tak da baju nak dipakai sebab tak dibasuh ya.. haa apa lagi.. boleh dah cepat-cepat dapat kan servis pantas dari Mama Wosh.  Habis cerita. Jangan risau dengab servis mereka. Pekerja dan petugas Mama Wosh adalah dikalangan mereka yang berpengalaman  dengan penggunaan mesin khas. Pencuci sabun yang mereka guna kan juga adalah dari bahan organic dan anti allergy. Yang pasti pakaian yang akan sampai ditangan anda, ditanggung bersih,wangi dan tersusun. 

Untuk maklumat lanjut ;
Website :  www.mamawosh.com
No tel : 0173701074
Waktu operasi : setiap hari 7 hari seminggu

4 comments:

  1. basuh tu ok lagi.. nak melipat tu bercinta sungguh..

    Rendah imun badan, asyik demam

    ReplyDelete
  2. Bila anak ramai ni, ampaian pun x muat sebab tu guna khidmat kedai dobi

    ReplyDelete
  3. Part lipat tu bestnya la hai kalau bgun2 tdoq..laki tlg lipatkan...
    Tpi bagus la servis ni

    ReplyDelete