Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Tuesday, November 7, 2017

Tote Bag Cun Melecun Dari Printcious.com

Tote Bag dari Printcious.com



Assalamualaikum. Hi korang. Terima kasih sudi baca blog aku lagi harini. Harini aku nak share dengan korang yang aku dah terima parcel dari Printcious.com. Kan tempoh hari aku ada share tutorial untuk order barang di Printcious.com kan di ENTRY INI . Dah alang-alang tu, aku order terus lah.. Bahana dok usha-usha produk di Printcious.com dapat laa aku grab Tote Bag. Bag ni aku nak bagi untuk Oyin sebenarnya. Boleh dia bawak telekung ke atau baju 2-3 helai kalau nak kemana-mana. Almaklum lah. Budak-budak ni pergi mana-mana kena ada baju ganti. Kang terkotor lah, tertumpah makanan la, terkencing laa..kang haru je dan dan nak beli baju baru. 

Tapi kan.. tapi kan.. Bila dah dapat, macam tak jadi je nak bagi dia. Nampak gayanya macam mommy je yang pakai tote bag ni sebab terlalu cun.. Eh ..memang cun sangat laa uolss..Kat bawah ni aku share design yang aku buat. Sekejap je wehhh nak design guna online. Tak lama pon. Tepek gambar, tambah wording tak sampai setengah jam dah siap.. 


Design bahagian depan
Aku letak gambar budak 2 orang tu dengan wording Irine & Wafiy je. Memang nak simple macam tu. Tulisan tu cantik kan korang?? Aku suka. Nampak catchy je tak formal.


Design bahagian belakang

Quotes ni aku taip sendiri cuma ambik je la quotes yang ada kat google tu. Cehh.. Jiwang tak? Acah-acah je mommy penyayang.. KIKIKIKI. Realitinya mommy diorang ni macam singa tauu...


Receipt after check out. HEHEEHHEE.. Aku order pukul 5 pagi korang.. Hari Sabtu 28 Oktober.  Memang aku bangun awal sebab si Wafiy dah merengek.. Dah bangun memang aku tak tidur laa sampai Gjul balik kerja.. 

Yang mengejutkan , hari Rabu, 1 November dah sampai.. Makk aii.. Cepat gila kann.. Aku expect seminggu baru dapat. Ni tak sampai seminggu.. Seriuslahhh!! Ni customize kot!!!
Bukak parcel, amboii.. cun laa dalam box..Bukak-bukak je, wahhh.. cantik nyaaaa.. memang terus kata ni mommy punya. Tak jadi bagi Oyin..hahahaha.. Mommy buruk siku kan oyin. 


Material nya bukan jenis cotton. Selalu aku dapati tote bag kain cotton. Tapi yang dari Printcious.com ni material canvas. Memang lawa.. Bahagian dalam pula ada kain satin. Kira jahitan double laa.

Hasil cetakan pon licin je. Takde gambar pecah-pecah. Warna pon cun sangat. Serious laa wey.. Aku teruja dan terlalu suka.. Lepasni aku kena order lagi laa jawabnya, and kalini betul-betul nak bagi oyin.. HAHAAHA.. 




Korang kalau nak order boleh ke website Printcious.com tau.. Jangan lupa masukkan Promocode kalau ada. Kadang-kadang korang boleh dapatkan promocode di Facebook Printcious.com . Dan ada juga promocode di atas top bar website. Dapat diskaun. Haa.. Apa lagi? Tak jealous ke aku dok bergaya dengan Tote bag ni.. hehehe...Cepat-cepat design ikut kreativiti korang. Hadiah kan untuk yang tersayang. Takpon untuk koleksi sendiri apa salahnya.. =) 


Untuk info lanjut :

Alamat : No 30, Ground Floor, Jalan tiara 4, 
              Bandar Baru Klang, 41150 Klang 
              Selangor Darul Ehsan.

Waktu Bekerja : Isnin - Jumaat  [ 9 pagi - 6 petang ]
                         Sabtu [ 9 pagi - 1 tengahari ]


                         Ahad & cuti umum [ Tutup ]

24 comments:

  1. hahaha. silap2 order yg baru pun mommy nya nak jugak.

    ReplyDelete
  2. Jelesnya nak terjah Printcious jugak

    ReplyDelete
  3. hamboiii..cantik tote bag muka anak2

    ReplyDelete
  4. Cantiklah hasil dari Printcious..
    Mesti rambang mata.. ;-)

    ReplyDelete
  5. Cun..dari aritu nak order..tp tak sempat2 nak order huhu

    ReplyDelete
  6. halaa halaaa comelnya tote bage. design quote tu boleh jadi inspirasi buat sendiri ni..

    ReplyDelete
  7. Wah boleh design kat belakang jugak ke? Sangka muka depan je boleh. Rasa nak order juga nanti

    ReplyDelete
  8. sha pun ada satu totebag dari printcious. memang suka gila beg tu tapi sayang warna putih cepat kotor hehe btw new follower here :*

    ReplyDelete
  9. Eh kenapa cantik giler tote bag tu...bestnya...nak buatkan la utk Dania...

    ReplyDelete
  10. Cntik . CCL ada lagi voucher yang belum redeem . Lepasxni nak try redeem tote bag la

    ReplyDelete
  11. Printcious nie memang sesuai nak print customised doorgift kan. Jadi unik dan rare gitu.

    ReplyDelete
  12. bestnya kalau buat hadiah giveaway or doorgift dengan Printcous. :D

    ReplyDelete
  13. Comelnyaaa...
    Kesian kt oyin mummy buruk siku

    ReplyDelete
  14. lawa jugak tote bag! selalu masuk printcious tak tahu nak order ape, haha

    ReplyDelete
  15. Kita nak print juga tapi boleh tak kalau print untuk buat wallpaper dinding design kita sendiri hehehe teringin juga nak buat macam tu..

    ReplyDelete
  16. Waaah. Siap boleh print gambar sendiri tu. Best ni klu nk bagi gift kat sape-sape

    ReplyDelete
  17. Lawanya tote bag tu. Alahai entah bila nak tebus baucer tu sebab tak tahu nak pilih yang mana, Rambang mata

    ReplyDelete
  18. haha sian tengok muka anak tu. Comel tote beg ni.Done follow

    ReplyDelete
  19. Nape mommy buruk siku ni..kena buat lg satu la utk oyin..sian dia..hahaha

    ReplyDelete
  20. nice to customised tote bag. looks good

    ReplyDelete
  21. hehe comelnya! Ruby suka tengok tote bag tu. Bleh la buat kenangan gambar anak-anak.

    ReplyDelete
  22. bestnya.boleh bt kenang2an kalau ada family day

    ReplyDelete
  23. bestnya.boleh bt kenang2an kalau ada family day

    ReplyDelete