Followers

AFB FEEDS

Tuesday, March 31, 2015

Wedding anniversary & Happy birthday Suami


Alhamdulillah.. Genap 2 tahun sudahh usia perkahwinan aku & Gjul semalam (30/03/2015) and harini (31/03/2015) pulak genap 29 tahun usia Gjul.  Cepatnya masa berlalu. terima kasih Allah meminjamkan aku seorang suami yang baik, penyayang, hormat aku (bukan takut bini), dan rajin membantu aku uruskan rumah. Suami yang sentiasa bekerja keras membanting tulang empat keratnya mencari rezeki untuk kami 3 beranak. Suami yang sentiasa bagi sokongan dan dorongan, kepercayaan tak berbelah bahagi.. Seorang yang sentiasa menyakitkan hati (hahaha) tapi lebih banyak kegembiraan yang dia bagi untuk menceriakan hari hari aku. Tanpa dia, entah cukup kuat atau tidak nak menghadapi kehidupan mendatang.. Cheh!! puitiss sangat...

Senang kan tarikh kahwin and birthday dekat2 je.. Sebab senang lah laki aku yang jenis tak ingat nombor ni nak mengingat..Tapi tu laa.. Selalunya tak ingat. Termasuk lah nombor talefon aku.. Birthday anak pon tak ingat.. Baru anak sorang.. Kalau anak seploh??? Nasib masih ingat birthday aku.. gagagaggaa... Yang ruginyaa nak kena pikir 2 hadiah laaa tiap2 tahun.. puiiii!!! 



Selamat ulangtahun perkahwinan saiyangggggg..... ayang dah tepek banyak banyak ucapan cinta kat motor abang tadi malam.. Dengan harapan tak hujan, & abang pergi kerja pagi tadi dapat baca semua nya.. Hahhahahaha.. Sorry!!!! (terima kasih untuk kawan blogger yang bagi idea prank macam ni.. tak ingat laa sapa.. )




Malam nanti belanja ayang kek tau.. birthday boy kena belanja laa.. ahhahahaa. 





8 comments:

  1. Hahaha... comel siap buat prank gitu... BTW tahniah yer korang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. memang suprise sgt ni.. tQ alan.. ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. tak tau allene.. tp td pagi mengendap laajugak dengar laa dia ketawa kat bawah rumah.. haahaha.. (rumah tingkat 3) tunggu kitorang balik kerja nanti.. ni motor kesayangan..nasib laa tampal2 macam ni..huhuhu..

      Delete
  3. Wah, comelnya suprise! Sweet gitu. Happy anniversary to both of you :)

    ReplyDelete
  4. Mmg rare la surprise mcmni...hehehe... Moga bahagia selalu yer...:)

    ReplyDelete
  5. lahaii sweetnyaa... jeles tngok korangg... hihi

    ReplyDelete