Followers

AFB FEEDS

Thursday, April 2, 2015

Suprise Bachelorette Party For Mimy!


Nak gempak je.. Bachelorette party kekdah nya... Takde lah party sangat.. Just perjumpaan kawan kawan sebelom Mimy bertukar title wife orang.. Actually memang plan nak buat perjumpaan biasa je.. Mimy pon tau..siap create whassaap group khas untuk buat perjumpaan.. 1 group Mimy join. 1 group lg yang suprise sikit.. Punya laa nak cover line kann.. 

Kitorang plan nak gathering kat Avenue K Rooftop. Just nak chill chill & borak borak je.. Almaklum lah.. most of us dah jadi momma pon.. so boleh sharing2 pengalaman sendiri kann.. Tu yang weolss bagitau Mimy. Tapi actually nak jugak buat suprise. Weolss share duit beli crown , buat sash & kek. Penambahan jugak buat backdrop.. Tampal kat dinding.. Theme kitorang merah hitam.. MEmang havoc semua sporting pakai tudung kaler merah.. buahaha.. 

Aku sampai Avenue K pon agak lewat sebab jem dan Irine cranky dalam carseat. dia okey je kalau takde orang.. Tapi ada orang (Natrah tumpang sekali)mengada pulak nak melalak sampai muntah muntah.. WAAA!!!.. Stress mommy nak drive pon tak concentrate. Lagi laa kat traffic light.. Dia dok tarik tarik pulak lengan kita. Gjul tak dapat nak jaga sebab dia pulak pergi Bachelor party Eddie side.. Bachelor party ke?? Bachelor party makan seafood kat kedai makan je.. Hahahhaa.. Kitorang ni memang bersaing.. Side Mimy & eddie.. Masing masing ada whassap group.. Yang ada laki or Bini dalam group, sibuk je nak skodeng mana tempat nak buat.Sibuk je kannn..

Mimy dah sampai awal sebenarnya.. Tapi weolss suruh dia pusing laa dulu KLCC ke , pergi laa minum mana mana dulu... Selagi weolss tak sampai jangan pergi Rooftop .. Around 8 suku kot baru kitorang sampai.. Mimy, Azue & Emma buang masa kat starbucks dulu..

8 setengah baru laa diorang naik. & of coz Mimy suprise! maybe sebab weolss pon bukan nya close macam BFF ke hape.. Tapi memang best laa happening sangat. I feel macam bujang jugak WALAUPON anak dara kecik i tuuuu sakan berlari... T_________T puas laa dia kira rumput kawasan lapang.. 

Gambar ni jadi kontroversi pulak.. Tak memasal EL kat belakang tu kengkawan kata momok.. hahaha..kejamm betul..


Tak bachelorette party sangat laa.. Sebab ada Datinz ni pon sibuk jugak. Hee.. 

 WAGS KL


Acah acah mak dara.. LOL



Me Love babywearing.. senang nak hangkut Datinz tu up blakang je.. Kalau tak sibuk nak berlari2.. T_T





Dapat goodies awal dari Bride to be!!! heeee


Kira plan weolss menjadi laa jugak kann.. Okey,,Tunggu pulak next sapa ye..

Later will update Nurul Mimy Eddie Kamil Reception..

Selamat jadi wife Eddie Mimy!

TATA





4 comments:

  1. meriah sungguh...kalau dapat yg sekepala mmg seronok la kerjanya kan!

    ReplyDelete
  2. bestnyaa dpt suprise mcm nii... huntung si mimy nii

    ReplyDelete