cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, May 7, 2015

Asia's Next Top Model | Season 3 - Malaysia OUT!!


Dah season 3 rupenye Asia's Next Top Model :  ASNTM.. Haipp.. Aku tak terkecuali laa nak tengok ASNTM tiap-tiap minggu , hari Rabu dari pukul 745 malam (siaran ulangan) , then meleret tengok yang pukul 0845 sampai pukul 10.. Bosan je Gjul..Tapi terpaksa laa dia layan jugak.. Pastu pandai pulak tu komen + komplen + Kutuk.. hahaha.. PAstu yang kagumnye tiap kali diorang ada task, tepat pulak tu tekaan Gjul siapa yang menang.. Cehhh.. macam dia dah tengok awal awal jerk.. 

Tarikh : Setiap Rabu
Jam : 2045 hrs
Channel : Starworld (astro 711)
Host : Georgina Wilson cantik daboommm




Minggu ni  (Week 7) task diorang kena pose sambil main hoola hoop.. mencabar jugak tuuu.. Sambil gelek, sambil kena pose.. kekekeke.. The winner is Melissa from Malaysia.. okey laa tuu.. Dapat lah dia call family members dia sebab dia menang cabaran tuu.. 

Untuk cabaran sebenar pulak episod minggu ni diorang tak pakai baju! Bra & panties only.. then badan diorang akan dilukis seperti memakai pakaian.. Cehh.. nama pon Asia.. mesti lah diorang ni tetap nak jaga tatasusila walaupon diorang ni model.. malu kot! Tapi nak buat camne.. Kalau join America Next Top Model lagi laa x pakai apa pon kann.. Kedua-dua contestant dari Indonesia (Gani & Thalia) tak sanggup laa nak pakai macam tuu je.. Tapi dah sampai ke tahap ini, redha je laa diorang kan.. hahaha..redha kauuu!
Cabaran yang ni secara tak langsung diorang ditawarkan untuk menjadi Duta kereta keluaran Subaru yang baru.. Fuhhh.. best kot! Cuba tengok gambar-gambar ni.. macam pakai baju kan? pandaiii diorang mekapp bodyyy.. Paling suka body make up Barbara & Amanda.. 

 Monika (Philippines)



 Barbara (Japan)


                                                KB (Hong Kong)                                                         


 Amanda (Philippines)


Aimee (Singapore) 


Tahlia (Indonesia) 



Melissa (Singapore)


Episod kali ni dah start dah drama gaduh gaduh antara Gani & Monika.. Siap dok sebut2 negara masing-masing.. .. Fuhh.. Ingatkan takde.. hehee.. ni pon pasal celup peanut butter.. tu pon jadi issue.. 

BTW cabaran kali ni memang kecik hati pulak aku dengan komen dari wakil subaru tuu.. dia dok kata Melissa (Kuda belang) & Tahlia (Zirafah).. hahah..jahat gile mulut.. pastu dia kutuk Melissa kaw kaw.. padahal aku tengok okey je gambar dia..cuma tu laa..muka si Melissa ni kalau ambik gambar serius sangat.. macam garang gituuhh..  Dari si Aimee dengan si Amanda yang tiap kali bergambar mesti kelip mata.. Haisshhh..Geram betul.. and the winner untuk cabaran kali ni Monika..Tapi wakil Subaru nak 2 orang jadi duta.. so Duta ke-2 adalah Barbara. And last yang tersingkir Melissa.. Means dah xde dah wakil dari Malaysia since sorang lagi contestant dari Malaysia, episod pertama lagi dah out.. LOL... 

Credit to : ASNTM 



6 comments:

  1. hahaha. sama. mmg layan jugak. xde la orang yang akan buat aksi gila2 sblm amek gmbr (melissa). hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... melissa muka serius sangat. lagi2 sejak dah kena gunting rambut.. muka nak ketat.. boyishhh sangat

      Delete
  2. Terkebil2 tgk body model2 ni....alahaiiii lemak pun takut nak singgah hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan juju..automatik tengok lemak sendiri kat perut nihh

      Delete
  3. Adoii.. Seksinya... Lelaki tgk kereta ke model nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seksi sangat sebab tu bukan baju.. lukisan je.. huhu

      Delete