Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Wednesday, May 6, 2015

Fridge Magnet & Button Badge Kelab Blogger Ben Ashaari


Tempoh hari waktu Blogger's day out kan ada lucky draw. Tapi aku tak berapa nak lucky.. hehehe.. Walaucamnepon tetap jugak dapat souvenir dari Kelab Blogger Ben Ashaari.. Tu pon dah rasa cukup bertuah sebab selain t-shirt yang dipakai ada juga cenderahati sebagai tanda kenangan..





cantik kan? kemas je.. nak tau tempahan dari mana?? 


Pelbagai perkhidmatan yang diorang tawarkan seperti mencetak gambar, teks, dan logo secara kreatif ke atas permukaan kaca, seramik, getah, aluminium, kertas stiker, pvc , fabric dan art paper.

Hasil produk mereka berupa cenderamata seperti button badge dan fridge magnet seperti diatas.. Selain tu, diorang gak boleh buat printed kat mug, buat keychain, puzzle, bantal, mini tee, bookmark , dan macam-macam lagi lahh.. Boleh ke website diorang eaaa.. 

Actually, produk2 ni boleh lah nak dijadikan souvenir untuk hari cikgu ke, majlis farewell ke, kenduri kahwin ke kan.. kan sekarang ni dah jadi trend pasang badge kat baju ahli keluarga pengantin... x yah dah tepek2 bunga letak duit tu.. hehehe.. 

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi encik kamal 019-6938369 / 019-6938396 atau nak senang email je teruihh ke stampnprint@gmail.com mintak quotation .....





 antara produk lain yang diorang tawarkan... kalau nak order 1 je pon boleh sesuai lah dengan tagline diorang ni "Nak Buat 1 pon Boleh"..



Untuk keterangan lanjut boleh hubungi encik kamal 019-6938369 / 019-6938396 atau nak senang email je teruihh ke stampnprint@gmail.com mintak quotation .....

Stampnprint Enterprise [SA 0108249]
1-07 Plaza sungai Besar 45300 Sungai Besar Selangor






4 comments:

  1. menariknye custom mug tu.. teringin nak ada jugak camtu huhu

    ReplyDelete
  2. I am glad to find amazing information from the blog.
    Thanks for sharing the information.
    Fridge Magnets, Button Badge

    ReplyDelete