cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Wednesday, June 17, 2015

Anak ayah

Lebih sayang ayah


Macam tak aci pulak rasanya, Irine (setahun setengah) boleh dikatakan banyak masa lebih dengan mommy berbanding ayah.. Tapi antara mommy dengan ayah, dia boleh sebut ayah dengan clear dan jelas.. Memang nak gelarkan Gjul dengan panggilan ayah instead of papa ke daddy ke, baba ke... ayah is more sweet je rasa.. Macam susah je kan nak sebut ayah. Sebelum ni Irine panggil Gjul papa.. Maybe dah terbiasa panggil suami babysitter papa..so melekat pulak panggilan papa tu.. Tapi weolss tetap gelarkan Gjul dengan panggilan ayah.. 

Moment dengan ayah
























Buahahahaa.. banyak gila.. Lucky instagram..senang nak cari gambar #throwback Irine & bapaknya...

By the way.. Irine pon pandai dah panggil aku... kengkadang dia panggil aku ma.. Rasanya macam nak kasi shortform je mommy tukar jadi mom..kekekeke.. Tapi ada lagi panggilan special .. dia panggil aku nenen... panggil je okey lagi.. ni siap tarik rambut aku lagi tah ape kejadah tah anak ini.. Sabarje lahhh.. 

9 comments:

  1. Anak saya pandai sebut mama dulu..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. Bertabahla yoorim sbb anak ppuan mmg rapat dengan ayah...dh lumrah...

    ReplyDelete
  3. tomey nye irene . so sweet bile ank lgi rapat dgn ayah . msti bijak bercakap nnti irene ni

    ReplyDelete
  4. Wow. Sweet...
    Gambo beberul baby & ayah momento :-)
    Anak2 aida semua panggil "ayah" dulu dari "ibu"...
    Da nasib ibu ni hah...
    Now. Semua panggil ibuuuuuu je... semua nak ibuuuuu:-)

    ReplyDelete
  5. Comelnya..ok la tu biar ayah jaga lebih..hehe

    ReplyDelete
  6. Anak pmpuan mmg lbih rpat dgn bapa..

    ReplyDelete
  7. anak ayah sungguh...

    Aqil klau tgk mcm anak abah tp bl mama wt x lyn msti reyau

    ReplyDelete