SGO

APDM SAPS

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Wednesday, June 10, 2015

Iklan Nuffnang Semakin Rancak!

Iklan Nuffnang


Kemain lagi khennn haku ni.. padahal takde lah banyak pon.. hahaha.. Ade penambahan 1 lagi campaign dari Dugro. Yang lain2 tu masih on going.. Trimas... Trimas jugak untuk reader yang rajin click nuffnang kat blog aku ni... sayang uolss ketat-ketat.. 


Dugro Glico Pocky Cool Tea

Kau bayang kan laaa.. 6 bulan tunggu nuffnang hadir ..akhirnyaaaa.. baca di:

p/s : Sebelum ni ada tergerak hati nak tanggalkan banner & widget Nuffnang.. Tapi tengok hasil macam ni, walaupon tak banyak, sayang pulak la kan.. ^_^

14 comments:

  1. Sama lahh sejak akhir2 ni banyak pulak CPUV yg masukkk...hahah pelik juga selalu satu dua je iklan sekrang dekat 5/6 masuk....btw ada masa singgah la blog saya NassUna.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah tahniah, semoga rezeki terus bertambah :)

    ReplyDelete
  3. Kan..kan..baik hati sgt nuffnang ni..hihi

    ReplyDelete
  4. wahhh..bestnya..click satu iklan cool tea :D

    ReplyDelete
  5. wah yoorin, bertingket tingket ni :)

    ReplyDelete
  6. Semoga dimurahkan lagi rezeki ya :)

    ReplyDelete
  7. Nuffnang ada musim meriah iklan, ada musim sunyi sepi je, hehe =D

    ReplyDelete