Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Friday, June 5, 2015

Dialog 1MDB | "Nothing To hide" Dibatalkan ??

Debat Perdana Menteri & bekas perdana Menteri



Rasa tidak adil untuk rakyat bila mana Tun Mahathir sudah bersiap siaga untuk berbicara dengan  Perdana Menteri Malaysia yang ke-6, tetapi beliau membatalkan  pulak Dialog 1MDB di saat akhir.. menarik diri ke membatalkan? kah!!!


Kesian Tun M!Tunggu beria..last-last?? Cancelled? Kami sebagai rakyat juga perlu tahu apa sebenarnya yang berlaku.. kalau betul tiada apa yang perlu disembunyikan kenapa nak batal pulak???




Dialog 1MDB bersama NGO






By the way..Ketua Polis Negara sudah menerangkan kenapa dialog 1MDB dibatalkan di twitter beliau;



tepuk dada tanya selera.. bila dibatalkan pastinya orang ramai lebih marah dan emosi.. Lebih-lebih lagi diperlakukan Tun M seperti orang yang salah.. Tengah-tengah Tun M berucap boleh pulak dipaksa turun oleh polis.. Atas arahan siapa? haishh..

5 comments:

  1. Allahu..at least jgn di malukan macam ni. Protokol lah sket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa pasal.. tak respect kat org lain

      Delete
  2. owh...yg ni la kwn post kt wasap td...nmpk nau ada slhkan...

    ReplyDelete
  3. Mak aih!! Terlalu banyak rahsia yang perlu dirungkai... Herm... sabar..kebenaran pasti tiba.. Along singgah.. sambil klik2 iklan..hehe

    ReplyDelete
  4. kelakooooooooooooooo kannn!!! hai laaa duniaa duniaaaaa

    ReplyDelete