Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Friday, June 5, 2015

Hi Followers ke-200!

Thank You Followers!



Alhamdulillah.. hampir 9 bulan berblogging menggunakan URL baru,  ada juga yang sudi singgah , membaca blog aku ni ekk.. 200 followers dalam masa 9 bulan, nak nak orang yang tak dikenali macam aku, underdog dan beginner blogger .. Fuhh.. 




blogger malaysia

Terima kasih daun keladi untuk pemilik blog Bonde yang sudi click button follow . Bonde juga merupakan rakan EFG   ( Exchange Feed Group).. Insyaa Allah, nanti aku akan merajin kan diri Blogwalking kesemua rakan-rakan followers yang lain & click iklan korang k.. 


Dikesempatan ini, mungkin aku plan nak buat Giveaway hadiah gempak sempena followers dah 200 ni kann.. .. Ecewahh.. kira 1st time ni nak buat GA... Harap dapat laa sambutan menggalakkan.. 

Stay tuned ya!!!

#Muahciked.. 



4 comments:

  1. apa kata...kak yoorin... plan elok2... bagi along hadiah yang gempak secara percuma... sekadar cadangan..ahha

    ReplyDelete