Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Friday, July 31, 2015

Food Delivery |Yummy Sandwich - Garsa Kitchen

Sandwich terlaku kat KL


Ni musim raya dok fikir nak makan yang simple je. Asyik makan berat je kan.. Naik kat penimbang berat hampir nak ke angka 7! Kus semangat!! Puasa turun sekilo dua je. Ni baru raya minggu ke 2 1/2 berat naik setan! Tak boleh jadi ni.. Kena lah makan yang simple dan mengenyangkan. 

Macam tau-tau je kan selera kite, Mentibe terpesona pulak dengan sandwich yang berlegar di timeline Instagram. Apa lagi kannn.. Hehe... Tak sangka tau ada juga penghantaran sandwich. Macam tak percaya jerk..

Sandwich | Garsa Kitchen 

Memang fast services lah Garsa Kitchen ni. Kalau korang nak order last minit ke untuk jamuan, untuk mesyuarat, boleh je tapi sebelum pukul 2 petang. Tengok lah sapa yang hantar ni.. jeng jeng jeng..


Sebelum penghantaran, rider akan call kita dulu . So, kita pon dah get ready la untuk dapatkan pesanan. takdelah nanti tengah dalam toilet ke atau buat kerja lain.. 
Aku order Set Fiesta (Mix sandwich). Memang puas hati lah makan. Sedap. Potongan cantik. Salad, tomato , tuna dia pon fresh. Sampaikan sayang nak share dengan officemate. Gahahaha.. Nak makan sorang! 











Kalau korang nak order sandwich sedap ni boleh la order dengan Garsa Kitchen. Manalah tau, last minute nak buat jamuan ke, minum petang, pot luck, piknik, rumah terbuka, mesyuarat ke hapa kan.. Dah malas nak renyah renyah order je 2 jam sebelum. Senang. 

Ada banyak pilihan untuk korang pilih. Manalah tau ada yang vegetarian kan.. 




Hanya lokasi yang tertera. Lain-lain destinasi kena tanya dengan admin k. 

Untuk tempahan korang boleh whassap no ni : 01132916119 
Pastu bagi details seperti dibawah untuk memudahkan korang. Senang. Bagi je details lengkap so tak payah la nak berbalas banyak kali kan.

NAME: Natasha
HP: 012345678
TIME: 10am
Alamat Penghantaran /Self pickup: MAYBANK SETIAWANGSA.
ORDER: 1 Fiesta 1 M beef.

Minimum order RM40.00

Boleh  skodeng instagram diorang https://instagram.com/garsa.kitchen/  untuk sebarang info. Sebab kengkadang diorang ada buat happy hour dapat potato salad dan lain-lain. Mesti lah untung kan kalau order waktu ada happy hour!


VERY RECOMMEND! 






12 comments:

  1. sedappp nye, terusss usha diorang punya IG!
    nasib tak terlepas, sbb esok ada kat Klang, yeayyy. hehehe

    ReplyDelete
  2. Woww..ramai yg recommend garsa kitchen ni..kena try ni

    ReplyDelete
  3. Woww..ramai yg recommend garsa kitchen ni..kena try ni

    ReplyDelete
  4. Woww..ramai yg recommend garsa kitchen ni..kena try ni

    ReplyDelete
  5. memang nampak sedappp...banyak pulak tu..hraga berpatutan

    ReplyDelete
  6. weee esok order, tak sabarnya!

    ReplyDelete
  7. okeh, mggu depan ada potluck, da tau da nak order ape..hehehehe

    ReplyDelete
  8. pernah nampak garsa kitchen ni dalam tv...tak ingat rancangan apa...alahai, nampak sedap la..terpaksa cuba gak nnt ni..hihi.

    ReplyDelete
  9. Bestnya ada delivery. Sandwich pun nampak sedap. Jeles ai T_T

    ReplyDelete
  10. wah menyelerakan sungguh, my fav sandwich... alahai takde delivery ke rawang ke ngeh2

    ReplyDelete
  11. waa..sedapnya...mknan diet nie..bg saya..Tapi bile nak da kt seremban ye..huhuhu...

    ReplyDelete