cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, July 2, 2015

Rank | Seberapa Popularkah Blog Aku? Part 1

Page Rank Alexa 



Dah lama tak guna doodles ni.. ^_^


bloggers, malaysia blogger , popular

Ini bukan pertama kali aku menggunakan page rank untuk menilai blog sendiri.. Cuma tak di up sebagai entry blog. Terlupa kot.. bukan sebab malu. Buatpa nak malu..sebab tahu kita hanya blogger baru dan umpama malukut di tepian gantang sahaja..

Sebelum ni page Rank blog Yoorin Melacolea hanya di tangga 20ribu ke atas..pernah juga jatuh merudum ke 30ribu. Pernah jugak tak keluar nombor langsung.. hahahaha.. Tak tersenarai laa tuu.. Almaklumlah.. ramai lagi blogger-blogger hebat yang baik dari segi penulisan dan penceritaan mereka. 

Tadi sesaja je check dengan harapan dapat lah turun sikit ranking 18 ribu ke 15 ribu ke kan.. (verangan).. tapi terkejut eh? 5K? hahaha.. 2-3 kali aku masukkan url blog sebab macam tak percaya pulak.

Maaflah..blog ini belum cukup popular.. cerita pon kengkadang entah papalahhh.. harapanya moga dapat jadi santapan rohani kelak.. 

Nak noted. page rank ini bertarikh 02 Julai 2015. Tunggu next month plak kita check lagi page rank aku hokey.. 

p/s : Alamak.. Tersalah pulak.. ni Alexa rank ya. bukan page rank.. page rank memang takde nombor.. belum layak lagi nak ada nombor  even no 1.. haha.. Terima kasih kak Maria Firdz atas teguran.. tak perasan pulak saya..adeh..=)

9 comments:

  1. Replies
    1. dah try buat, tapi tak keluar tang Malaysia tu, muehehe.
      ke sebab memang takde ranking blog emy? hahaha

      Delete
  2. Rank alexa.. Ingat page rank google tadi..
    Tahniah..
    Keep it up..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.alamak..salah pulak..ade ke letak tajuk page rank..adoii.. ni alexa rank.. kalau page rank tu memang takde nombor lagi. =(

      Delete
  3. Wow congrats .. Top sejuta kire power la tu , Bukan senang nak top sejuta .. Nice article n once more congrats :)

    ReplyDelete