cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Wednesday, August 19, 2015

Anak Bujang Shah Rukh Khan Yang Sado

Anak lelaki Shah Rukh Khan

Sapa layan hindustan takkan tak kenal Sha Rukh Khan kann?? Aku kenal Shah Rukh Khan mula dari cerita Kuch Kuch Hota Hai.. Start dari situ lah layan hindustan. Dulu kami dok layan pakai video tape. Bukan macam sekarang , ada CD, VCD , DVD Astro semua tu. Video Tape tu pon sewa je. seminggu RM5. Kat Parit Raja dulu ada kedai sewa video Tape. Sekarang dah takde.. Nampakkan peredaran zaman. hehehehe.. 

Rasanya baru bulan lepas kat astro, dok tayang seminggu cerita Shah Rukh Khan berlakon. Memang aku tak de chance laa nak tengok channel lain, sebab Gjul dah cop pegang remote siap-siap. Dia kan hantu hindustan. Semua lagu hindustan lama2 dia hafal okeyyy.. 

Tapi korang tau tak , Shah Rukh Khan dah ada anak lelaki bujang yang meningkat remaja? Baru 18 tahun wey.. Tapi sado baqq ang!!! Nama dia Aryan Khan.wuhuu.. Encemmm sangat ni.. Zayn Malik dah keluar One Direction, boleh dah Aryan masuk OneD... hehehee..


Apesal tengok macal Ewal AF ni..ngeh ngeh ngehh 




Sado khennn... amboii tayang abs...



sumber dari Indiana Express & Ig Aryan Khan

Sedikit biodata tentang Aryan Khan

Nama : Aryan Khan
Tarikh Lahir : 12 November 1997
Umur : 18 tahun
Tempat Lahir : Mumbai
Nama Ayah : Shah Rukh Khan
Nama Ibu : Gauri Khan
Hobi: Taekwando

Mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.. Macam tu jugak la dengan Aryan. Tempias kepopularitian ayah dia pon terkena kat dia. Maunya gadis2 india mintak dia jadi retis bollywood jugak kan.. 



24 comments:

  1. Pergh.. sado badan anak dia.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ahh.. budak sekrg memang jaga body.. hehehe

      Delete
  2. hahah.. tp xleh menandingi kekacakan ayahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee... tu laa..teringat amitabh bachan dengan abhishek.. ayah dia masih hensem sampai sekrg kot!

      Delete
  3. kening SRK turun kat anak dia. perghh~~

    ReplyDelete
  4. Pernah lihat anak dia dulu... Mmg muda remaja lagi.. Tgk kat majalah la.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama tak beli majalah.. hahaha.. baca blog gosip online je.. hehehehe..

      Delete
  5. Replies
    1. kann..encemm..tp nampak sangat control macho..ahaks

      Delete
  6. macam muka dia juga kan. amy kenallah ni kan yoorin haha :)

    ReplyDelete
  7. kecik2 dia berlakon dalam filem asoka kan? mulut sebijik,anak pompuan dia pun lawo kan

    ReplyDelete
  8. walaupun anak dia sado tapi bapak dia tetap pujaan hati kak mas.. heheheeee

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. la... nama anak den aryan tu... tp tak ada aura lagi anak dia

    ReplyDelete
  11. Wow dah besar anak shah rukh khan hensemgilo

    ReplyDelete