cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Wednesday, August 19, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Batch 6

Blogwalking lagi!


Hari ni aku tak nak cerita banyak.. buku blogwalking tertinggal pulak kat rumah..huhu..padahal dah senaraikan nak BW sapa harini.. Ni dah lupa buat senarai baru.. Gara-gara semalam Irine menconteng buku blogwalking ku, aku letak terus atas almari waktu dia dah leka tu.. haa..terus lupa kau nak masukkan dalam handbag..Tapi takpe.. #MisiBlogwalking20Blog tetap berjalan seperti biasa. Dan harini 20 lagi blog baru yang akan disenaraikan.. blog siapakah itu? Jeng jeng jeng..Check it out..

Senarai blogwalking 19/08/2015



fuh.. gigih jugak harini nak blogwalking , padahal tak berapa sihat sangat. Hehehe..nasib dah bw sikit tadi malam.. so, takde lah rush sangat kan..

Bagi yang nak tengok senarai lain boleh check di sini ye : 



12 comments:

  1. Wahh, tahniah.. Blh wawa tumpanng jalan2..")

    ReplyDelete
  2. hehehe...bila agaknya nak bw kat blog kitew

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Fulamak!!! thank you Yoorin sayang. Thats y la banyak comment dari Yooorin... hehhehe

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah yoorin,

    Saya nak buat jugak lah macam Yoorin, senarai blog yg dikunjungi memandang kan saya aktif berblogwalking sekarang.. :-)

    ReplyDelete
  6. Eh blog kita pun termasuk la.. terima kasih sudi singgah blog kita yang tak seberapa. hik hik hik

    ReplyDelete
  7. singgah tumpang blogwalking skali.heheh

    ReplyDelete
  8. tq Yoorin walaupun tak ada dlm list selalu dtg blog akak..

    ReplyDelete
  9. tq Yoorin walaupun tak ada dlm list selalu dtg blog akak..

    ReplyDelete
  10. terima kasih yoorin utk review blogwalking ni =)

    ReplyDelete