cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Thursday, August 20, 2015

Daisypath | Kira Tarikh Istimewa Dengan Mudah

Daisypath

Lama tak layan daisypath. Kalau dulu kemain laa beria nak share kat Facebook untuk counting berapa hari lagi nak anniversary, nak birthday aku & Gjul, berapa hari lagi nak beranak. Hahaha.. Banyak kot function DaisyPath ni.. Best tau.. Konon-konon bila share kat Facebook ke nanti, Gjul alert laa semua tarikh tarikh istimewa ni.. Heee.. Tapi kalau orang takde perasaan macam dia, memang akan buat tak tau je.. Sodehhh.. 



Senang je nak buat. Klik laa mana-mana icon yang korang nak, contohnya wedding anniversary. Lepastu follow the steps. Tak susah pon . Ada 3 langkah sahaja. Last sekali tu masukkan tarikh. Nanti akan automatik kira berapa tahun/bulan usia perkahwinan kita.
Kadang kalau nak kira sendiri pakai kalender kan leceh..

Boleh ke laman web DAISYPATH.COM


Nah aku share hari-hari istimewa untuk kami.


Kitorang bernikah pada 30/03/2013


Bercinta pulak pada 31/03/2006 tepat pada birthday dia yang ke 20 tahun


Irine lahir 28 Disember 2013


Birthday Gjul 31 Mac 1986

 and mine 29 September 1986... Awww..tak lama lagi laa.. hehehehe..
Boleh laa share kat wall Gjul.. hahaha.. Saje nak remind kat dia kan.. mana tau lupe....


11 comments:

  1. oic...ada apps dia ke...nanti la akak cuba tgok...hehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kak.. yoorin dulu selalu la guna natang ni .. hehehe.. saje nak remind asben brapa lama kitorg kenal..

      Delete
  2. Fida pernah buat dah...tapi buang...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..dulu macam seng je nak share kat fb.. ni macam lain pulak dah..hehe

      Delete
  3. hehehe..pnh gk buat..tpi skrg tak..nnti frust.hahaha.senang beritahu je.hbis cerita.hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. alaa..penat la bgtsau..wat tak tau je..sobss

      Delete
  4. ohhh dah lame ada dah daisypath ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..memang lama dah ada..semalam la baru perasan kat facebook kan ada memories throwback tu kan.. tu baru nak buat balik tahun ni.. ^_^

      Delete
  5. Hahahha share kgn tak share..bagi cik abang alert hehe

    ReplyDelete