cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, August 20, 2015

Lirik Lagu Jangan Jangan | Wani Kayrie

Layan pulak lagu yang catchy2 macam ni... sempoi je. Jom layan Jangan-Jangan by Wanie Kayrie






Waktuku pulang dengan mama Engkau berada di luar jendela Mataku pun mula meliar Inginkan memerhati kamu saja Berdegap-degup jantung lari Sampai menggigit setiap jari jemari Aduh terasa sakit perut ini Kenapa kamu harus ada di sini

Jangan jangan Jangan kau datang menghampiri diriku Jangan kau jangan buatku rasa malu Aku tak mahu tak mahu ohhh Usah lagi Usah ke mari Usah kau curi hati Belum masanya belum boleh lagi

Ku tak mampu Sorry I'm so sorry

Dengar suara memanggilku Dari belakang seperti aku tahu Ku menoleh dalam tak pasti Rupanya dia yang sedang berdiri

Terbatuk-batukku jadinya Melihat dia tersenyum manja Luluh hatiku melihat dia Terasa panasnya seluruh muka

Jangan jangan Jangan kau datang menghampiri diriku Jangan kau jangan buatku rasa malu Aku tak mahu tak mahu ohhh

Usah lagi Usah ke mari Usah kau curi hati

Belum masanya belum boleh lagi Ku tak mampu Sorry I'm so sorry
Jangan jangan Jangan kau datang menghampiri diriku Jangan kau jangan buatku rasa malu Aku tak mahu tak mahu ohhh Usah lagi Usah ke mari

Usah kau curi hati Belum masanya belum boleh lagi Ku tak mampu Sorry I'm so sorry Jangan jangan Jangan kau datang menghampiri diriku Jangan kau jangan buatku rasa malu Aku tak mahu tak mahu ohhh Usah lagi Usah ke mari Usah kau curi hati Belum masanya belum boleh lagi Ku tak mampu Sorry I'm so sorry

14 comments:

  1. Replies
    1. suka layan lagu2 cinta happy macam ni.. huhu

      Delete
  2. mcm penah dgr lagu ni yoorin... terima kasih singgah blog saya yea!

    ReplyDelete
  3. Tak penah dgr lagu ni..al maklum la kurang bukak radio ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. dengar time dalam kereta je kak... kat rumah tak bukak radio..huhu

      Delete
  4. Sukaaa lagu ni.. ta sangka pulak wani ni.. igt tasha manshahar.. ta silap ni wani yg pnh join kamilah bintang tu ke?

    ReplyDelete
  5. Sukaaa lagu ni.. ta sangka pulak wani ni.. igt tasha manshahar.. ta silap ni wani yg pnh join kamilah bintang tu ke?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Salah salah patutnya ingin ku memerhati kami saja....

    ReplyDelete
  8. Yg inginkan ku member hati kami saja tu Salah patutnya inginkan ku member hati kami saja

    ReplyDelete