Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Monday, August 17, 2015

Sungai Gabai Lagi

Picnic Time!

Semalam memang fully activity lah. Tak nyempat nak kemas rumah , Gjul dah offer harini nak pi mana. Kebetulan dia cuti pulak hari Ahad. Bukan senang ye Gjul nak cuti on weekends. Padahal dia baru je balik kerja pukul 8 pagi. Adeh, laki aku ni tak penat ke.. Dah dia offer kan.. siap tanya tu lama tak pi KLCC..lama tak jalan Mid Valley.. erkk.. Aku ni malas sikit nak jalan kat mall. entah.. tak berapa minat sangat kot.. Sebab pikirkan Irine, aku cadang pi mandi sungai. terus dia kata siap2.. hehehe.. Ye ke ni? Tak ngantuk ke? Petang karang nak pi shah alam. Abes tengok konsert nak pi tengok bola pulak.. Adeh../ Rabak mata dia.. Tapi dah dia kata okey je.. aPE lagi.. Siap2, terus pi kedai bawah rumah beli breakfast. Hehehehe..





Seronok rasa bila rendam kaki dalam air sejuk.. Layan kerenah anak yang mulanya jerit takut air sejuk..tapi bila dah ajak keluar, nanakkk..nanakkkk.. adoii Yooyin.. Tahan betul dia berendam.. Maknye pulak yang boring. Lama tuu.. dari pukul 10 pagi, sampai pukul 1.30 baru balik.. Hehehe.. unplanned picnic.. Bukan selalu kan.. Takpe lah. mandi puas-puas. 

Sungai Gabai ni takde lah jauh sangAt dari rumah kitorang. Dalam 30 minit je dah sampai. Area Hulu Langat. Tapi weekends kan. Memang ramai orang lahh.. Parking pon agak susah jugak kat situ sebab jalan sempit. Tepat 1.30 je kitorang balik.. Sebab nak bagi chance la Gjul tido kejap. alahai. sian pulak laki ittew.. hehehe.. 



Nak jugak tepek gambar laki bini.... hehehe..pose biasa je.. Takde aksi terlarang... Aku pulak yang segan tengok pakwe makwe dok berkepit peluk2 macam hape entah..siap shampoo rambut... hahahhahaa..  kami dah halal pon segan.. hahahhaa.. aa.. camtu la kot kan dah kahwin.. Tengok perangai anak muda, pelik2..agak-agak nye orang tengok kitorang dulu pon perangai ntah pape lahhh... 

Adeh.. dulu belum kawin pon mesra, tapi takde lah over macam diorang tu okey.... ..




13 comments:

  1. alahai..lamanya tak mandi sungai..Sungai Gabai ni kat mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungai gabai kat hulu langat kat SA,. =)

      Delete
  2. btl la...kita plak nek segan tgk kapel2 dok shampoo bgai...hr tu cmtu la jugak ms mndi kt sedim

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kenapa ntah nak shampoo2 rambut.. hehehehe.. bukan air masin pon..air sungai je pon

      Delete
  3. syok r mandi sg.. tgh panas2 ni, lg bestt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. tp x basah abes pon...hehehe..takut air sejuk sangat

      Delete
  4. bestnya Yoorin..hehe sempat lagi selfie berdua kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..gambar kat henpon ni penuh gambar anak je..gambar berdua dah jarang ambik..hehehe..

      Delete
  5. seronok yoorin dapat berendam panas2 ni :)

    ReplyDelete