cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Wednesday, September 2, 2015

Bukan Senang Nak Bagi Pakai Tudung

Semalam berezeki dapat shawl cantik dari isteri director company aku.. Actually, kalau diorang travel mesti ada je souvenir yang dibelikan.. Nak mintak segan.. Tapi dah dia bagi kan.. Terima je lah..

Dulu pernah masa aku free hair, diorang pergi Bali.. Hadiahkan aku baju tidur batik yang sleeveless.. hahaha..tergelak rasa nak pakai.. waktu tu bujang lagi..Kadang bagi coklat.. Coklat perisa orange la, kiwi laa.. Sampai manager aku cakap.. Entah2 beli kat airport je..hahaha.. kuangjaq.. 

Masa dia pegi Cambodia ada lah belikan aku shawl. Waktu tu dah pakai tudung kan.. ada lagi shawl tu sampai sekarang.. Semalam kiranya shawl kedua dari dia... Isterinya yang pilih.. Beli dengan orang asli kat Guilin.. cantik.. Kain sejuk je.. lembut pon ye..




Tapi budak tecik ni dah rasmikan dulu.. Huhu.. susah jugak ye nak bagi pakai.. Kemain tarik.. Tapi lepas dipuji cantik, lalu tersengih2.. bangun tarik kita suruh dukung nak tengok cermin.. Lagi laa kita tambah pujian2.. fuh..lagi kembang laa dia punya perasan tu.. Hehehehe..


Tapi tak kekal lama.. 5 minit je dah cabut.. nangis-nangis tak nak pakai.. Bapaknya dah bengang je .. pening laa susah budak ni nak pakai tudung.. nasib kecik lagi.. Tapi bukan je tudung, sepit rambut, scarf rambut semua nya dah pandai cabut..rimas lettu.. tak macam baby dulu..rilex je mommy dia pakaikan dia bertahan sampai ke petang.. 



7 comments: