cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, October 8, 2015

CaBaRaN7HaRi iNsTaBLoG EfGkBbA | MY FaVouRiTe GaDGeT

CaBaRaN7HaRi iNsTaBLoG EfGkBbA | 

MY FaVouRiTe GaDGeT



Cabaran last ni patut post semalam.. hee..tercicir pulak lahaiii baru nak post harini.. Cerita pasal gadget ni, penggunaan gadget sendiri memang terhad. Tak banyak pon. Cukup ada henfon berkamera (aku pakai Note 2) , gadget game, & powerbank. Hehehehe..



Tiga-tiga ni Gjul yang belikan.... PSP Gjul belikan masa belum kahwin lagi. Almaklumlah.. We all ni long distance relay selama 7 tahun..eceh.. sebab tak nak aku bosan, dia pon belikan laaa aku PSP ni... Henfon Note II pulak hadiah sebelum beranakkan Irine.. mudah nak whassap dia gambar Irine kalau dulu pakai blackberry macam kureng je.. Powerbank Pineng ni pulak memang lah aku ni dok merungut bateri cepat habis.. Asyik nak pinjam bateri dia je kalau kat luar.. weolss punya henfon sama Note II.. kesudahnya diam2 belikan powerbank nak tutup mulut aku dari membebel.. kah!!!


Korang boleh jugak baca senarai talefon yang pernah aku pakai sebelum ni.. Check it out HERE http://yoorinmelacolea.blogspot.my/2015/08/talefon-yang-pernah-diguna.html

10 comments:

  1. PB memang harus ada dalam handbag seorang blogger kan...penting wooooo

    ReplyDelete
  2. yang biru tu rare.... dlu kan takde internett

    ReplyDelete
  3. wahhh, untunglaaa...semua dibelanja oleh si dia, hahaha~

    pssst, sis, dah join GA nih? mana tahu dapat tambah gadget lagiii...ngeeeee :) bagi kt anak pulokkkk..kuikuii

    http://nonasani.blogspot.com/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  4. sekarang ni memang wajib ada gajet-gajet ni barulah senang nak update blog ;)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Note 2 mmg cpt abih baterry kn...
    Note 2 alia da slamat jd hak milik adriana dah

    ReplyDelete
  7. letih la handphone sekarang..bateri cpt habis hehehe. dulu2 pakai nokia butterfly ok je thn 2 hari hehehe. Tapi dulu kurang dalam media sosial kan..

    ReplyDelete
  8. Kita sama. NoteII. so far masih ok noteII aida ni.
    bateri memang cepat kong.
    yes la. Fb, wassap, telegram, blogging :-)

    ReplyDelete