Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Wednesday, October 7, 2015

CaBaRaN7HaRi iNsTaBLoG EfGkBbA | BReaKFaST WaJiB aKu

CaBaRaN7HaRi iNsTaBLoG EfGkBbA | BReaKFaST WaJiB aKu





Untuk cabaran ni patut post semalam.. Tapi sebab tenet unifi kena potong hahaha, pastu data henpon tinggal 20% je, makanya baru harini nak post .. Takpe lah .. dimaafkan.. cehhh.. maafkan diri sendiri.. sorry datinz Irra.. lewat post assignment..

Cerita pasal breakfast ni aku memang takde special request menu yang sama hari-hari. Kadang tak breakfast pon. Cukup secawan milo panas. Kalau rajin buatlah jugak breakfast roti telur ke, cekodok bawang ke, lempeng ke.. kadang makan pisang je buat alas perut..
Selebihnya membeli..

Kadang pergi keje tu, nyempat juga singgah petronas depan opis. Ada jual nasi lemak RM0.50.. Tapi dia jual rege RM1.50.. Boleh laa takat nak hilangkan rasa lapar pagi tu kan.. 



kalau sebelum ni beli RM1.00 free air secawan.. kadang ada kopi o, kadang ada Teh O... sekarang takde dahhh.. RM1.50 tu nasi lemak sajeee je... kecik je pon.. alah kalau banyak bukannya habis..sebab breakfast ni aku tak berapa gemar nak makan banyak2... 


P/s: tetiba teringin nak breakfast ubi rebus dengan sambal udang..Nafsu mak buyung yang melampau lampau kian hari,.. tobat lahhh.. 

7 comments:

  1. kat area banting, kawasan kampung masih ada lagi harga rm1.00/bks nasi lemak.. lambat beli habis la jawabnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kampung yoorin kat bp tak dapat dah rm1 tu pcl.. murahnyaaa

      Delete
  2. Murahlah tu...kat sini paling murah nasi lemak RM2.00..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkss..nasi lemak bungkus macam ni ke zarin..?? ni kecik je..penumbuk kak yoorin lagi besar.. hahaha

      Delete
  3. Mak aiii sedap nyer....
    ubi rebus & sambal udang yum yum :-)
    Tak preggy pun da ngidam ni ha ha

    ReplyDelete