Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Saturday, March 5, 2016

Sign Note Dari Santorini

Assalamualaikum..

Baru-baru ni aku dapat sign note dari sahabat.. Lama dah kot tak dapat sign note.. Dulu dapat pon masa zaman2 myspace. Hahahaha.. Kemain lah conteng kat tangan bagaii.. budak2 sangat waktu tuu.. Tapi yang best nya, sign note ni jauh di Santorini Greece.. ^_^ 
Teruja jugak laa..Ada jugak yang ingat kat mommy buyung ni kan.. Hehehehe.. 

Cantik gila view kat situ.. Well, my friend ni berholiday sakan.. Ingatkan dia takat pi London je jenjalan kat Stamford Bridge. Tu diaa.. Sampai ke Greece. Pastu pi Cappadocia pulak.. Kalau pi sana , tak naik hot ballon cam rugi pulak kan.. Kami, naik hot ballon kat Putrajaya je lah nanti.. hehehe.. 


dah sampai Stamford Bridge hokey!!!! .. Jeles tak hingat.. soon nak jugak merasa pi sana..mudahan murah rezeki kami sekeluarga... 


cik Yin dengan Hazard dia..... teringat masa Chelsea Tour datang Malaysia kat stadium Shah Alam.. Tiap kali Hazard dapat bola, kemain cik Yin jerit I Love You Hazard!! hahahaha..cute gilaaaa... Sampai ke nama anak dia pon boh nama Azad.. 


Happy Holiday cik Yin!! dia balik 13/3 ni kot... balik jangan lupa ole2 untuk weolsss kat sini.. hehehhehee

2 comments:

  1. haha part yang coteng kat tgn tu yang paling rare tu.. trend zaman myspace tu..
    seronoknye dapat pergi ke saana... insyallah mudah2an dapt tu pergi kesana..

    Singah sini..

    Blog Ahmad Hasif site.

    ReplyDelete