cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Tuesday, March 8, 2016

Header Baru

Assalamualaikum.. Lama tak berheader baru.. Lupa dah website apa aku guna untuk buat header.. !! Last-last buat je lah pakai photoscape.. nak guna photoshop memang tak gheti langsung.. And buat simple-simple je sebab lepas ni nak buat header gambar berempat pulak ..insyaa Allah..hehehe..



ni header lama.. buat sendiri juga tauu... 

Plus , lepas deliver baby nanti nak boh domain sendiri pulak.. perghh..banyak pulak perancangan.. Sekarang tengah takde mood nak buat segala.. tunggu la cuti panjang nanti.. 

BTW..nah ini dia header baru.. buat tak berapa nak ikhlas..cincai boncai je.. hanya gambar mommy & anak dara.. nak jadi kakak pon nanti tetap juga jadi baby di hati mommy..



tadaaa!!! memang ni lah paling simple kot.. hanya bermodalkan photoscape ajooo... nanti lah aku gi search balik tutorial kat blog sesapa nak buat header cantik-cantik meghelip ghelip... 

9 comments: