Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Wednesday, July 27, 2016

Lampin Pakai Buang Goon Di Lazada Big Baby fair


Untuk anak-anak ni, aku memang agak cerewet nak memilih barang untuk diorang. Dari pakaian, susu, makanan , permainan & lampin pakai buang pon memang sangat selective and kedekut juga kadang2.. Nak yang terbaik &murah kena pilih waktu yg sesuai..contohnya baby fair & promotion giler2.. 
Kebetulan ada anak kecik ni memang tak dan la nak merayap sangat pi mall ke & baby fair kat luar.. yang Wafiy boleh lagi la mommy handle..tapi si kakak hadoiii.. nak beli barang kena cepat2 and tak boleh lama.kalau tak ada je yang tak kena..lari budget pulak nak layan kerenah dia tu..hahaha.. nampak tak mommy kedekut.. 

Btw, ada pulak Big Baby Fair kat Lazada.. Diskaun sampai 80% tu
.banyak ke tidakkk..haaa..mommies tak payah dah nak bersesak2 seret dua anak pi baby fair..hadap baby fair , klik klik aje dapat menshopping jugak.. bermula 27 Julai sampai 31 Julai 2016 ni gaiss!. Rugi kalau lepaskan pwluang.. 

Nak tau tak.. aku ada lah sesaja try and error new diapers untuk Wafiy. Since sekarang beli barang kena pilih yang terbaik untuk anak. Saje try diapers Goon Excellent dry tape. Masyaa Allah.. best nyaaa.. serius best.. 

Posing sikit dengan diapers Goo.n

Aku suka pegang dan rasa permukaan diapers.. memang lampin goo.n ni super lembut..tak nipis dan tak tebal sangat. Punggung baby pon rasa selesa je..yang best nya diapers goo.n ni menepati citarasa aku pulak untuk membeli .antara ciri-cirinya

- super lembut : 

mwningkatkan penyerapan lebih tinggi dengan kualiti daya serap yang kyat. Baby akan rasa lebih selesa dan terasa kering. 

- Firmly fit: 

Ada getah pinggang elastic yg ngam2 je aku rasa. Tak terlalu ketat buatkan baby bebas bergerak tanpa iritasi.


Super dry dan penyerapan yang kuat

- sistem pengunci cairan yg efektif menyerap cairan dan mwncegah cairan kembali ke permukaan.mwnjadikan lampin tetap kering dan nyaman. 

- Tape boleh lekat semula

Pelekat nya boleh digunakan berulang kembali. Dan dalam.1 pek ada banyak design..comel-comel gambar haiwan. 

- wetness sign

Ada indicator warna dekat lampin. Asal berwarna kuning. Bila.lampin dah terlampau basah @ penuh, memang nak bagi tanda kat kita kena tukar diapers. Kalau masih kuning tu lampin nya masih kering. 

Seriously harga di.pasaran luar.agak mahal sikit
.so.korang boleh la terjah kat Big baby Fair Lazada untul dapat harga promosi yang terlajak.murah tak hingatt.. 

Murah kan.. 
Jom pi ke Lazada untuk.shopping barang baby..promosi dari 27-31 July ni je ye.. 










5 comments:

  1. macam menarik diapers ni kan.berwarna warni lagi..tak boleh lepaskan peluang ni...

    ReplyDelete
  2. comel jew.. lampin tu pun siap ada katun lagi..


    Jom join Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com. Klik : http://yanieyusuf.com/2016/08/fabulous-four-terbaru-dari-dominos-pizza/

    ReplyDelete