cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Monday, June 27, 2016

Jatuh Hati Dengan Biobax Cool Theraphy

Assalamualaikum..

Korang pernah dengar Biobax Cool Theraphy? Bagi yang baru pertama kali dengar , meh aku nak share sikit , apekebenda laa natang Biobax ni.. bukan kartun Baymax tu tau..Biobax ni merupakan 1 produk spray terapi untuk melegakan sakit belakang, sengal sengal dan lenguh lenguh badan ... Rasanya tak de lah panas.. tapi sejuk sejuk berangin gituuu.. yang best nya produk ni selamat tau untuk ibu mengandung terutamanya mwmang digalakkan pakai sebab bahan-bahanya dari sumber organik.. Aku dah guna since dari trimister ke 3pregnant ritu.. almaklumlah.. waktu tu perut pon dah berat.. nak jalan memang lenguh2 dah..lagi lah aku pi kerja mengadap jem kat Mrr2 tu.. sakit belakang jangan cakap.lahhh.. mujur Biobax ada..memang sentiasa ada dalam handbag..dalam kereta pon sempat lagi nak spray..hehe.. baru lah lega..




Masa nak bersalin pon aku guna Biobax untuk melegakan rasa sakit contraction tu... Walaupon memang sakit lah kan contraction tu, tapi bila spray biobax tu , dapat la rasa lega sikit sebab macam kebas2 sejuk je bila kita sapu kat pinggang tu.. kalau tak dah menjerit kot macam waktu bersalin anak pertama dulu.. 





Masa pantang pon  tetap setia dengan Biobax.. kalau nak tau , k3hamilan ke dua ni , aku kena pulak rengat..sebab masa beranak anak 1st dulu x kena.. usually , rengat ni kandungan ke dua ke atas akan kena.. rasanya sakit macam kontraksi nak beranak..padahal baby dah keluar pon.. seminggu jugak lah aku kena..korang google lah ea rengat tu apa.. sakit okey..nak duduk pon x senang.. dengan stress anak warded.. nak gerak2 lagi..ulang alik berjalan pi spital tengok wafiy kat Nicu.. kadang nak berjalan tu terhenti sebab sakit.. baru teringat ada Biobax. Dah sapu, urut2 sikit baru lah rasa lega.. 

Harga sebotol Biobax ni RM85. Tapi sekarang ada promosi cuma RM80.00 je termasuk postage. Berbaloi tau sebab tahan 500 semburan.. bukan untuk orang mengandung je.. boleh hadiahkan untuk orang tua kita yang selalu lenguh2 tu..untuk kegunaan harian pon boleh.. 

Nak order & nak tau lebih lanjut tentang Biobax, boleh whassap kat Yoorin - 0132649248 (Agent sah Biobax Cool Theraphy).. 








5 comments: