Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Friday, June 9, 2017

SILHOUETTE CAMEO | CUTTING PLOTTER

SILHOUETTE CAMEO 3



Selama ni kan, aku terpikir macam mana ya nak buat souvenir macam kad, kotak yang berukir-ukir macam gambar kat atas tu. Mesti gigih kan kalau guna tenaga manusia untuk buat. Tapi rupanya teknologi mengatasi segalanya. Guna Silhouette Cameo je rupanya!!! Sesiapa yang ada buat bisnes percetakan atau baru nak buat bisnes percetakan memang mudah kalau guna Cameo 3 ni tau.  Lebih-lebih lagi jadi mudah kerana menggunakan wireless untuk sambungan ke komputer. Saiz Cameo ni lebih kecil dan ringan dari saiz printer. Sesuai untuk memotong material kain, kertas, vinyl dan heat transfer material. 


BAGAIMANA INGIN MENGGUNAKAN CAMEO 3

Untuk menggunakan mesin Cameo 3 ni boleh rujuk video di bawah ini.














Antara contoh barangan yang boleh dihasilkan dari Cameo 3. 

KENAPA PERLU MEMILIH SILHOUTTE CAMEO 3 DARI LIBERTY PRINTING

1. Mempunyai jurulatih terlatih yang mempunyai lapangan pengalaman lebih dari 5 tahun di dalam bidang percetakan. 

2. Workshop online secara percuma untuk meningkatkan kemahiran dalam bidang teknikal dimana mana sahaja dan pada bila bila masa.

3. Mudah untuk proses pembelian dan tempahan kerana ada borang tempahan online dan no rujukan pembelian terdahulu.

4. Bayar dan bawa dengan tiada minimum pembelian. 

5. Penghantaran ke serata negara.

6. Mesra pelanggan walaupon selepas pembelian.


Group di Facebook. Segala pertanyaan boleh diajukan di Silhoutte Workshop secara percuma.



BAGAIMANA INGIN MENDAPATKAN SILHOUTTE CAMEO

Untuk mendapatkan Cameo 3 ini anda boleh menghubungi no yang tertera di bawah ya.

No talefon :019-9848151 (Amin) / 0199858151 (Elaine)
Email : cs@libertyprinting.com.my / order@libertyprinting.com.my

Waktu bekerja : Isnin- Sabtu ( 9 pagi - 6 petang)





2131





5 comments:

  1. Canggih ditambah denfan kraetif...mantop..

    ReplyDelete
  2. Wow! Bila kreatif, semua pun akan menjadi outstanding.

    ReplyDelete
  3. salam kenal..
    http://mama3danish.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Mudah je nak buat bisnes skrg ni...mcm2 teknologi canggih ada

    ReplyDelete