cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, November 20, 2014

Kopi 434


Ada readers orang Muo (Muar) tak kat sini?? Harini nak story morry skit pasal produk From Muar With Love. Ecehhh... Apa dia? Mee Bandung Muar ke? Ke asam pedas muar?? Eh tidakk lerr.. Ni Kopi.. Kopi yang dok trending sampai orang termimpi mimpi.. Terngidam ngidam tuuu. Kopi 434.. Aiseymennn.. Femes sangat ke kopi ni? Aku dok Batu Pahat sebelah Muo je .. Tak tau ponnn... Sapa yang cakap, orang kampung je minum kopi.. elehhh,... bandar sangat ke awak tuuu.. Starbucks tu xde jual kopi mehhh??? Entry kali ni ai nak review sikit laa pasal kopi 434 ni.. 

Ai pon tak berapa sangat minum kopi. Bukan sebab allergik ke hape.. Sebab kat rumah memang xde pon stok kopi ni..nescafe pon jarang2 beli.. Sebab abah tak minum kopi.. Dapat merasa minum kopi ni bila datang rumah sedara mara belah mak.. Sebab memg jawa kot hidang air kopi.. Then , my abah hanya mampu tengok sajeee.. Takkan datang rumah orang nak order plak.. buahhahaa.. Tapi biasanya orang akan perasan kenapa abah tak sentuh pon cawan kopi.. Baru laah diorang buat air lain.. 

Ai ni takda laah teringin ke, mengidammm sangat2 nak minum kopi 434.. Tapi dah kat instagram, kat facebook orang dok upload gambar kopi 434 , teringin laa, mengidam laa, stok habis mana nak cari laa..  Automatik ai nak juga testing testing kopi ni.. Memang dasarrrr kaannn.. hahaha.. Apa yang sedapnya??.. Cari jugak kat Tesco & Giant. Takda. Memang stok kopi ni kat Muar je kot.. Kalau nak kena pergi sana lah cari. Kebetulan my bos ada buat Tour kat JB. Sempat laa dia singgah Muar cari kopi tu untuk pantry office.


dua bungkus.. harga sebungkus ni tak sampai pon 5 ringgit..

 mesti mention MUAR. Made in Muar katenyee.. & ada tanda halal.. 


dalam sachet. Satu bungkus ni tak tau laa ada berapa sachet. Tak kuasa ai nak kire... buahahaha

Berat 200gram


Dapat je terus bancuh.. Tambah air panas , makan dengan biskut crackers.. Nyummm.. 

-
-
-
-
-
-
-

Bila minum je nak terkeluar balik, sebab pahit sangat.. waaaa!!! Tawaq plak tuuu..takde gula.. Tapi ai baca ingredients blakang plastik tu ada gula.. sobsss...


ke memang macam tu? ke ai ni jakun sangat??? aishhh... tipah tertipu bang.. Terus tambah brown sugar dalam tuuu.. Baru lah rasa umpphhh..


Sebab mug ai kecik, so rasa nya memang pekat likattt.. 2 kali tambah air.. hehehe.. Oleh kerana i'm not coffee lover, and 1st time nak rasa feeling-feeling minum kopi, memang ai tak tahu laa nak kategorikan kopi ni rank ke berapa.. rasanya boleh kot bagi 4 bintang.. ahaaaa..

Selfie sikit.. ^_^

BTW, dah abes stok nanti boleh laa beli secara online!!! wahh.. maju betul kopi kampung ni yerkk.. Godek2 tengok harga pon murah sangattt.... boleh laa beli banyak-banyak nanti buat stok.. Alaa.. charge postage je ponnn, ape lah sangat dari nak kena pergi ke muar tu kannn...

Klik gambar untuk direct beli online

Ada macam-macam jenis kopi.. Ada kopi kampung, kopi dah pracampur, teh, t-shirt pon ada jual.. hahahhaa.. boleh laa buat gathering ke kelab kopi 434.. hehehehe.. Semua dalam 1 website. Mudah kannn..

okey tu je nak story... Tadaaaa... 

Maju lah kopi untuk "MUO"..Xoxo

Mommy yooyin






No comments:

Post a Comment