Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Friday, December 5, 2014

Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman

Morning & Salam Jumaat untuk semua pembaca blog yang tak semengah ni.. Btw mentibe rasa touching pulak. Yelah.. aku ni blogger baru mentapak setapak dua.. Tapi cik Iman baik hati sangat tag aku untuk first Segmen dia  : Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman.


Tada.. Iman Jr. Kalau nak join boleh laa klik banner.

Salam kenal Cik Iman. 

So aku nak tag :


Nak join masih sempat lagi ni. Tarikh akhir : 4 Januari 2015.

Once again Thank you Cik Iman!


16 comments:

  1. yay yoorin dah terjebak dengan segmen Cik Iman wekekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihiih..haruslaahh terjebak cik iman.. ^_^

      Delete
  2. dr segmen sama :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) sama2 lah kite meriahkan segmen ni.. =) boleh bw kann.. dapat kenalan baru.. hiks

      Delete
  3. ina bw :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. bw here and following u
    http://weirdlavender.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. dr segmen yg sama. Selamat berkenalan :-)

    Jemput singgah blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  10. Datang bw dan follow 67+ :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama n follow #76 :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  12. datang melawat... dari segman yg sama.. :D

    http://bicarainnadisini.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen sama sini :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete