Followers

AFB FEEDS

Monday, January 12, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com



Fuh kiri.. Fuh kanan... Nak join Giveaway dari Farah untuk sesi 2015 pulak.. 
   
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Dulu hanya silent reader je.. Sebab takde blog lagi.. Sekarang rajin plak mengkomen blog Farah ni.. Suka bila Farah story pasal anak bujang dia "Ash".. dah laa hensem kan.. manatau.. tak menang Giveaway, dapat jadi besan pon hokey.. hahahaha.. Tibehh kann.. 


Banyak masa lagi nak join. Sebab giveaway baru start harini 12hb Januari 2015 dan akan ditutup pada 31 Januari 2015... 


16 comments:

  1. terima kasih kerana sudi menyertai mini GA Farah... all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. All the best. Moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  3. hahaha berbesan gitu.. tak pernah baca malam ni nak blogwalk blog Farah pulak..
    All the best Yoorin!!

    ReplyDelete
  4. singgah...

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  5. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh seronok join GA...oh dulu silent readers ye...sekarang mantop jadi blogger.

    ReplyDelete
  9. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  10. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete