cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Tuesday, February 17, 2015

MBAKL 4th Anniversary


Hi evelibadi.. bulan ni tak mencapai target nak post entry banyak2.. semua dalam draft. pastu taip separuh, mood kelaut.. macam mana nak jadi blogger yang berjaya ni.. Ceh! Ni cerita awal bulan haritu masa cuti hari Wilayah.. ahaks...last two weeks laa ceritanya..

aku kan ada join group MBA (Malaysian Blues Army) iaitu kelab penyokong Chelsea. Tahun ni dah tahun ke-4 tertubuhnya MBA region Kuala Lumpur & kali ke dua la aku menjoin anniversary.. Tahun lepas tak dapat join sebab masih berpantang.. heee..

Sebenarnye tak plan pon nak join, sebab tak dapat cuti.. Almaklumlah aku ni kerja kat Selangor. Mana lah dapat cuti untuk hari wilayah.. Mulanya kecewa jugak. Nampak gayanya Gjul je la yang dapat join. Aku bayar je full untuk t-shirt & foods RM30. Rezeki kot nak join pergi. sebab office aku memang berdepan dengan Batu Caves. Kan hari selasa tu thaipusam. Memang jem gilos. bos malas nak datang ,sebab nak parking susah..  aku pon apa lagi..memonteng laa kan.. aherherher...

Pagi pagi bangun Gjul kelentang kelentung kat dapur sibuk siapkan air asam untuk BBQ. Me plak sibuk uruskan Irine. Tapi Gjul yang siap dulu.. muahaha..nampak tak betapa susahnya nak uruskan anak dari memasak.. 

Sampai pon lambat jugak , siap breakfast dulu kat kedai, sebab nak tunggu kedai bukak nak beli arang.. Pon bolehh..Lokasi kat Sungai Pangsun Hulu Langat.. Memang mood mandi waterfall & sungai je sekarang ni.. hehehe.. kalau pantai ni, aku kurengg sikit.. sebab nanti sunburn 1 hal..pedih mata mandi air masin pon 1 hal jugak.. 

ucapan from Mr President.. 

 macam biasa..ambil gambar sebelum acara.. 



 BBQ time. food memang best!! RM5.00 untuk makan sajo.. tapi makan sampai terbelahakk okey.. 

 orang laki masak.. kami yang wags dok bersenang lenang sajeee..


 meeting sat

 ya ampun.. laki aku dah macam zombie.. heee

 memang ikut mommy ke mana ajee..



 cake anniversary




 ai dapat team plus size ..hahahaha..pastu semua sembunyi belakang..lol



 berendam time!



Last but not least... 

Hehehe.. ni baru suku je sebab anniversary region KL je.. tunggu bulan 5 nanti kami buat gathering plak secara pukal  semua region seluruh Malaysia.. behehehe.. Sapa fans Chelsea boleh laa join skali..

Tak zabarrnyeee...


Ni MIG 02 tahun 2013.. memang padu & ramaii hokey.. memang excited sangat nak pi MIG 03 plak.. tehehehee










3 comments: