cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Friday, March 13, 2015

Hadiah Giveaway Dari My Beauty Herbs Dah Sampai!



Teruja aku uolss bila my blog tersenarai pulak antara 50 orang blogger yang berjaya 
dalam Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare di blog Mialianadotcom. Sesaje join sebab syarat pon mudah laa jugak.. cuma jawab soalan, bg sebab kenapa nak pakai produk ni.. Yang lagi mudahnya tak wajib pon nak tepek entry.. Hehehe..Aku ni kengkadang ikut mood jugak ye, nak join GA tepek entry ni.. Tapi lepas ni kena jugak tepek entry sebab ada review nak kena buat.. Ye lah.. dah pakai produk mesti lah nak tahu hasilnye macam mana.. Dan lagi... antara 50 orang tu kena lagi bertanding hokey nak merebut hadiah best..

Tempat pertama :
Wang tunai RM150 + T-shirt eksklusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Booster Skincare

Tempat kedua:
Wang Tunai RM100 + T-shirt ekslusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Booster Skincare

Tempat ketiga :
Wang tunai RM50 + T-shirt Ekslusif My Beauty Herbs + 2 kotak whitening Intensive Booster Skincare 

Tempat ke empat hingga ke sepuluh:
1 kotak Whitening Intensive Booster Skincare 

Dah menang top 50, dapat hadiah, ni nak merebut hadiah lagi kann..sapa yang tak nak. wink wink mata aiii..

Actually, once dah tau tersenarai ni kan, tertunggu tunggu jugak abang hakak posmen antar parcel.. Sebab next week aku cuti.. kang bos pulak yang pakai barang aku ni.. ahaks.. Lagipon start 12 Mac 2015 dah start kena review produk.. ni tak dapat lagi camno? Tapi lega lahh... harini dah sampai.. Me is happy!!!

Terus check testimoni kat website MBH. Wow! Semua testimoni memberansangkan.. Tazaabbbar nak try!


Dalam pack ada 3 produk. 
1. Whitening booster soap
2. Whitening Booster Day Cream
3.Whitening Booster Oxygenating night Cream
(next review once dah pakai aku explain cara penggunaanye)

insyaa Allah.. 100% satisfaction guaranteed.

3 produk yang akan membantu perubahan aku nanti.. chewwaahh..

Nantikan ye selepas 30 nanti camna jadinyaa.. hehehe.. 

untuk keterangan lanjut, nak beli Produk MBH atau nak jalan2 tengok testimoni dulu boleh laa pergi ke : 
Facebook : My Beauty Herbs
Instagram : My Beauty Herbs
Twitter     : My Beauty Herbs


Tepek sikit laa gambar selfie hari ni.. ^_^







3 comments: