cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, March 19, 2015

Happy 3rd Birthday LAZADA!


Kalau jenis kaki shopping maya , tak sah laa kalau tak window shopping kat LAZADA.. Tak beli pon tapi tengok-tengok je pon memang akan ada target nak menshopping kan... 

Tapi bila nak shopping yang berbaloi baloiii mesti lah time sale. Btw LAZADA memang rajin pon buat sale. Sempena harijadi yang ke-3 ni , diskaun sehingga 93%! Gilo ke tidakkk??

Lazada menawarkan pelbagai produk . Antaranya pekakas rumah &elektrik, fesyen , mobile & tablets, peralatan sukan dan macam macam lagi laahhh.. Dah macam shopping mall .. 


Klik banner
Ada lebih kurang 4 hari je lagi sales akan berlangsung selama 3 hari . 24-26 Mac 2015. Dah boleh dahhh check dalam akaun bank ada $$$ tak.. hahaha.. Rugi okey time sales macam ni tak nak berbelanja.. Sebelom GST lagi kauuu!

Klik banner
Nak tau, betapa tak kedekutnya LAZADA, birthday depa, kita pulak boleh request hadiah Hari Jadi.. Ko Ghase?? Aku pon tak terkecuali lah nak request hadiah jugak.. Alang alang nak request hadiah tu, Boom yang paling mahal sekali.. Hahahaha...

Nak tunjuk sikit my wishlist!

                     Harga asal  : RM2899.00  (-26%)
Selepas Diskaun : RM2149.00

Denim Jacket
Harga Asal : RM125.00 (-60%)
Selepas Diskaun : RM50.00


ASUS Laptop

Harga Asal : RM1000.00 (-18%)
Selepas Diskaun : RM899.00

Lancome Travel set

Harga Asal : RM421.50 (-70%)
Selepas Diskaun : RM128.50

By the way, harga yang tersenarai ni sebelum birthday LAZADA tau.. Mana tau waktu 24-26 MAC 2015  tu lagi murah kannn??? 

Banyak lagi lahh produk LAZADA .. Ada masa ni boleh dah start skodeng-skodeng barang wishlist korang siap-siap.. ^_^ 

Jangan lupa naaa.....














5 comments:

  1. perghh diskaun 93%.. empire red tu mengancam wuu..

    ReplyDelete
  2. Mixer tu sungguh seksi utk dapur :)

    ReplyDelete
  3. taste mak mak macam tu laa kot.. tp dah dapat masak nye belom tentu.. haha

    ReplyDelete
  4. selalu kalo nak soping lazada, hari ni cuci mata esok dah xde..huhu T_T

    ReplyDelete