Followers

AFB FEEDS

Friday, April 10, 2015

GEN Y



Bagi yang tak tahu apa itu Gen Y, Gen Y adalah generasi millenium iaitu zaman sekarang la mengikut demographic Geography.. Cehh.. aku dah lupaa seyyy Geography form 6!!!! Dah lama tinggalkan sekolah ni.. By the way, Gen Y dianggarkan kelahiran mereka  1980-an - 2000.. Ada certain buku pulak kata dari 1980-an -1994.. ikut mana mana lahh.. Aku pon tak terkecuali sekali  sebab lahir pada tahun (1986)..tehehehe..  Perlu ke aku nak bangga tergolong dalam Gen Y? Harus lah.. Sebabnya semua dah dimudahkan.. Tapi tu lah, tanpa sedar golongan Gen Y ni akan menjadi anti sosial.. Cuba lihat gambar dibawah.. Ini sebahagian yang berlaku pada generasi zaman sekarang. Kredit to The Logical Indian















korang ada yang macam tu ke? tehehehe... Yang buat aku gelak part Zombie Mode tuu..hahahahaha 



#THROWBACK.. rindu zaman macam ni..

6 comments:

  1. bestkan video tu.. uhuh kita sama generasi kan. tp pandang hp tab ni semua

    ReplyDelete
  2. hahahahhahahaha ade la same dua tiga ketul hehehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaa..kite ada banyak laa jugak... kadang pasang earphone pon baru sedar music xdee pon..huhu

      Delete
  3. Mmg mencabar dgn generasi Y ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. cabaran dia lain macam.. hish..takut laa nk hadap masa akan datang

      Delete
  4. hahaha mmg same lah dgn gen zaman skrg ni kann.. hihi

    ReplyDelete