cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Tuesday, April 14, 2015

Irine Demam lagi


Berat rasa hati nak pergi kerja pagi tadi. Bila anak demam ni segala galanya malas. Dengan kurang tidurnya.. Sebab irine batuk-batuk.. 2 kali dia cuba nak muntah.. tapi perut dah kosong agak nya.. Tak de lah keluar isi perut.. Malam tadi rasa juga suhu badan dia.. Suam suam.. tak terlalu panas.. Maybe irine masa baby kerap demam, boleh dikatakan cukup bulan je demam.. So, aku macam dah biasa nak menghadapi situasi tu...


Tapi, syukur alhamdulillah.. Dengan keadaan dia tak selesa, selsema, batuk, nenen tetap macam biasa.. Tak menolak, malah mencari & menyelak teruihhh.. hahahaa.. Cuma makan dia kurang. mana nak makan suap dahh.. eksyen nak makan sendiri.. Lepastuu dia punya sepah bukan kat lantai je..kat dinding sekali..nahhh...

Actually boleh kira lama jugak laa Irine tak demam.. almost 3 months.. Last dia demam masa sambut birthday dia tahun lepas .Ni demam nak ape pulak ntah..harap anak mommy cepat sembuh ye shayang.. 

Throwback : Irine Turns 1


Datang angin merajuk ke hape ntah..tak nak tidur baring.. nak tidur berdiri macam ni... dah tergolek pon gigih bangun nak tidur berdiri jugak.. hahahaha....

Sikit ucapan dari Irine untuk tatapan semua... 
(Video tanpa pengawasan mommy & ayah)

2 comments: