Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Thursday, April 2, 2015

Traditional wedding : Eddie Kamil & Nurul Mimy


Wedding paling best iolss pergi. Sebab sangat lah happening.. Mungkin sebab kedua mempelai adalah sahabat aku dalam MBA..Pulak tu,  2-2 pengantin kenal.. hehe.. Dengan tema Tradisional. Yang hadir pon ikut tema.. Mana tak best nya.. 

dua dua mempelai ni kecik comel je orang nye.. secocok sangat.. 

Aku datang lewat sikit. Around pukul 1.30 petang. Tak dapat la tengok diorang berarak.. Sampai sampai je diorang dah duduk atas pelamin.. Nasib ade geng lagi yang belum makan.. Tehehehe..

Dah janji tak nak makan banyak.. Tapi tak boleh jugak bila ada sambal goreng tempeh tu.. Okey.. KALAH

WAGS

Pengantin nak bersantap

Potong kek

Cantik betul pelamin... simple.. Penuh tradisi.. duduk sila bersimpuh je



Ada dayang-dayang sekali.. hehehe




Ramai juga dari kami MBAKL & MBASA
Ramai betul panglima dayang2 hahahhaa..















makk aii.. besaq nye jerawat..hahaaha




Happening betol chants atas pelamin wajib tengok ni.. hahaha


 Tak hafal lagu pengantin pulak,,,hahahhaa.. memang budak-budak zaman sekarang betul



BTW, diucapkan tahniah buat Eddie & Mimy.. Semoga kekal bahagia ke syurga nya. 
Amin


16 comments:

  1. kuat sungguh komuniti MBA nie...
    katanya ada family day pulak..
    pergi ker.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan family day,gathering je semua region.. huhu.. yg ni tak dapat nak pergi sebab asben work..buat kat mersing Johor.. =)

      Delete
  2. Fuhhhh dalam video kt bawah tu.......sape brader pakai baju biru tu......hensem lah die.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa..perasan laa pulakk.. ^_^ menyerlah sgt ko ni kann

      Delete
  3. hapenning jer...bestnya! pengantin pun sooo comel...

    ReplyDelete
  4. alaaa..tiba2 rasa nak makan nasi minyak !

    ps : kalau preggy better refer dr yang merawat kita untuk apa2 ubat kencing manis :)

    ReplyDelete
  5. simple je pelamin.. tapi cantik,, dengan duduk bersimpuhnya.. btw kak yoorin, nik singgah dan follow sini for the firstime./ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear.. ^_^ memg comel..suka pelamin simple, tapi berjaya memukau mata.hehehe

      Delete
  6. kalo aku kena duduk bsimpuh boleh cramp kaki2 hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa... ko kan dulu kawin pakai songket..comel apa duduk bersimpuh..hahaha.. aku dah semut2 agak nye.. ^_^

      Delete
  7. This is a gorgeous venue for Las Vegas Weddings. I went here some time back and was impressed the second I stepped through the door. I'm hoping that I'll get to go back for other events to enjoy great company and beautiful surroundings.

    ReplyDelete
  8. wahh meriahhnyaaa.. smoga kekal ke jannah lah yee. hehe

    ReplyDelete