Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Thursday, May 14, 2015

Paksa Suami Jadi Orang Lain??


Kalau nak tahu, sebenarnya aku ni suka gila kot kat Fahrin Ahmad..... hehehe..  suka sangattt... Kalau tau ada drama lakonan dia, memang teruja ah nak tengok.. dulu kan tak ramai hero-hero yang hensem.. aku nampak dia sorang je yang paling hensem.. Pastu ada Aaron Aziz.. baru laa aku perasan ramai lagi retis yang hensem-hensem.. Sekarang paling hensemmm...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Wahahhaa.. meltingggg nyaaa..


By the way..dari zaman bercinta dengan Gjul dulu ah.. aku memang paksa Gjul ada janggut sikit kat dagu macam Fahrin Ahmad.. Memang kalau dia dari dungun dok datang KL jumpa aku mesti dia ada janggut.. Yes.. dia agak susah nak berjanggut sebab ambik cos kulinari.. mana boleh bela.. so time cuti sem, ada la chance dia datang jumpa aku dengan berjanggut.. hahahaa.. 


nak jugakkk bergambar kat studio.. kah~~





tu dulu ahhh.. nak laki nampak machooo, nampak hensemmm macam retisss..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapi sekarang takde maknanya.. Aku lagi suka suami aku bulat & lagi besar dari aku.. hahahaha.. 

Dagu dah ada double triple chin.. perut pon dah boleh jadi kerusi irine.. hahaha..i loike much!!!







4 comments:

  1. hehehhehe...bkn paksa tap soh folo je...hehehe...

    ReplyDelete
  2. ahaksss. terimalah seadanya ^_^*

    ReplyDelete
  3. Happy juga bila tengok Fahrin Ahamd dah berkahwin. Maklumlah dah berapa kali dia gagal dalam percintaan kan? Hihi

    ReplyDelete
  4. Fahrin Ahmad sendiri tetap jadi pujaan hati kan? hehehe :D

    ReplyDelete