cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Friday, May 15, 2015

Header Baru Jugak | Buat sendiri jerk


Selamat hari Jumaat... 

Aku ni takde lah kreatip bab design.. Semua main hentam kromo.. Tak hire orang pon untuk mendesign.. Dari header pertama yang serabut.. Ni kira header ke-2 la yang aku buat sendiri.. Aku pon rasa serabut jugak.. sebab tepek gambar a3 beranak.. hahaha.. Mintak maap lah header semak dengan muka laki bini dan anak dara.. Bila mintak suami aku komen sebelum di publish dia suruh tambah lagi lubang-lubang frame untuk adik Irine.. Kah!!!! Kau buat lawak ke ni suami??




Header Asal



Header Baru

100% tak de ciplak sesapa punya sebab guna imaginasi aku yang penuh fantasi ini tauuu.. Tak tau lah kalau ada kebetulan blogger lain yang tersama.. Ampunnnn.. 

Psst.. Komen sikit ea.. 



11 comments:

  1. pc sy kecik (standard size yg x lebar). makanya saya kena guna scroll kiri knn utk tgk blog ni. atau kurangkan zoom. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk..camne tuu.. hahahaha.. ak x gheti lg laa nak edit..adehh..sebab tengok pakai pc sini okey pulak..

      Delete
  2. saya pon header edit sendiri jer..banyak tutorial..sambil2 uji kemahiran dalam photo editing..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. .basic2 dalam pc ni je..xde adobe. x gheti nk guna//

      Delete
  3. Cantik header ni. Memang best bila pandai buat sendiri :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq! tu laaa.. kan..puas hati buat sendiri..tak pandai sangat nak arah2 org buat...

      Delete
  4. Cantik gak header tu yer, terbaik lah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ .. hihi..nak perbaiki lg..kang tukar lagi..huhu

      Delete
  5. aloh kretipnya awak. Meh buatkan satu utkku hehehe

    ReplyDelete
  6. aloh kretipnya awak. Meh buatkan satu utkku hehehe

    ReplyDelete
  7. aku skrg x reti da nak edit mengedit ni hahhaha
    buatkan aku plsss

    ReplyDelete