cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Friday, May 15, 2015

Tarikh Cantik | 15/05/15


Ada sesiapa buat majlis istimewa untuk harini? 


Tarikh boleh tahan cantik tuuu.. 
Kenapa pilih tarikh cantik sebagai tarikh istimewa?? Pada aku lah.. Senang nak ingat... tapi campak lah tarikh senang nak ingat ke hape, Gjul memang tak pernah ingat walaupon tarikh tu adalah tarikh hari lahir dia.. Geramm betul.. 


bertunang pada 20/11/2011

kenapa pilih tarikh 20/11/2011?(20112011)

Sebab saja jelah nak throwback.. 1st time aku bertentang mata, and jumpe Gjul buat pertama kali adalah pada 20/11/2005... kira genap 5 tahun kitorang kenal , guna tarikh tu jugak untuk bertunang.. hahaha..Kebetulan, tarikh pon cantik.. 


Bersanding pada 31/03/2013

Kenapa pilih tarikh 31/03/2013 (31313)

Sebab tarikh tu adalah ulangtahun kelahiran Gjul yang ke-27... & tarikh 7 tahun we're declare as a couple..(Gjul ajak me couple masa birthday dia (31/03/2006)..hahahaa..  cehhh.. hahaha..kebetulan jugak tuuu tarikh cantik kann.. 

Tapi bernikah 30/03/2013.. 

Heeee.. Tu je nak story.. muah ciked.. 



11 comments:

  1. a'ah cantik tarikh hari ni. tarikh akk tunang dgn nikah pun cantik ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tu laa..kebetulan je tarikh tunang sanding tu cantik.. senang nak ingat peristiwa..lgpon birthday asben..sambut sekali jalan.. hehe

      Delete
  2. Cntik tarikh hari ini kan..Tarikh btdy my besfriend :-)

    ReplyDelete
  3. Ramai yang suka pilih tarikh yang cantik dan mudah diingati. Mek ila pula suka tarikh lahir. Plet kereta nombor yang sama, hantaran kahwin pun nombor yang sama juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aii..flat kereta pon ke? huhuhu..terbaik..tu kena book awal2 tu kannn

      Delete
  4. ehh ko tunang same date aku nikah eh br prsan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..ko ni.. kan dah lama tauu kot.. lupe ke..adehh

      Delete
  5. tarikh cantik...si tuan blog pun cantik...KG pun suka dengan tarikh2 cantik ni ...senang nak ingat..tapi selalunya la kan asben la yg tak peka dengan mana2 tarikh...isk..iskk..isk..

    ReplyDelete