cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Saturday, June 6, 2015

Kartun paling jahat dan bernasib malang | 18SG

kartun jahat | Happy Tree Friends

Percaya tak ada jugak tayangan kartun jahat di media..?? Walaupon tak ditayangkan di Televisyen, tapi masih boleh ditonton di Youtube dan juga boleh didownload?? Sebenarnya bukan lah kategori jahat.. tapi lebih kepada bernasib malang kot! tak pon kartun yang cuai.. hahaha.. kena tengok sendiri cerita ni.. 

Aku tengok kartun ni dah lama dah..dari zaman masa di U dulu.. adik aku lah yang bagi files dalam pendrive suruh aku tengok.. Terus terang aku cakap..memang watak kartun ni comel-comel. Tapi disebalik kecomelan nya ada keganasan.. Dah laa ganas, masing-masing ditimpa nasib malang. Hahaha.. Kadang macam ngeri nak tengok..padahal kartun je.. 




CUDDLES

LUMPY


GIGGLES

SNIFFLES
POP & CUB


FLAKY

LIFTY


TOOTHY





Banyak lagi watak dalam cerita Happy Tree Friends ni.. 




Nah aku share.. ade bran nak tengok?? 



                                







2 comments:

  1. nape zaman kanak2 saya tak nah nampak kartun ni? huhuhu saya cuma kenal Ultraman, Usop Sontorian dengan Sesame Street je

    ReplyDelete
  2. tak suke tgk kartun ni..kejam sgt...ngeri...huhu

    ReplyDelete