Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Sunday, June 14, 2015

Tempat Makan Best di KL : Warung Santai

Tempat makan best di Ampang


Kemain google nak cari tempat makan best yang sedap , yang enak, kena dengan selera.. bosan dah asyik nak bertekak dengan Gjul nak makan kat mana... nak makan kat mana.. hahaha.. rupenye ada je dekat sangat dengan rumah.. Lepas makan boleh terus shopping.. Kat mana tu? Kat Tesco ampang je.. muehehe.. 

Actually dah banyak kali jugak makan kat situ.. Tapi selalu makan biasa-biasa je.. entah kenapa haritu teringin nak makan nasi goreng USA.. Tengahari makan nasi goreng USA..macam tak sesuai je.. Tapi entah la tetibe tekak nak makan tu.. Hehehe..

Waktu aku pergi tu, terlalu ramai staff.. aku pon tak paham training ke hapa.. Sebab restoran ni kecik je.. Rasanya kalau 20 orang dalam tu dah sempit.. Tapi tu laa.. Memang tak pernah tak ramai.. Lagipon kat Tesco ampang tu takde food court. Harap kan kedai2 makan macam tu je laa.. 

tesco ampang



                 



                  

rupanya Warung Santai ni banyak jugak cawangan.. 




bosan gilak tunggu food.. huhu..ke sebab ramai staff training.. Tapi takpe lah..layankan irine conteng-conteng henpon bapak dia.. 

ala johor
 Bandung soda
sirap cincau


nasi goreng sedap, warung santai, blogger makan
Nasi goreng usa daging

Gjul pon sibuk jugak nak nasi goreng USA versi ayam... 

Terus terang lah aku cerita ya, nasi goreng dia memang sedap.. daging masak merah dia pon memang umpphhh.. Sampaikan aku pergi makan kat mana-mana pon nak order nasi goreng usa / daging merah.. hahaha.. sebab sebelum ni asyik paprik je.. 

TASTE : ****
AMBIENCE :**
PRICE : $$
 SERVICES : *

Bagi yang nak try makanan  kampung yang sedap, boleh try makan kat warung santai.. Memang sedap lah..puas hati.. Tapi servis agak slow sikit.. siap aku boleh beli roti kat kedai sebelah sebab tak nak Irine merengek kebuluq.. hahaha.. 

Lokasi nya lagi sekali di Tesco Ampang.. Masuk dari pintu yang ada Pizza Hut tu ye..

DAAA!!! 










3 comments:

  1. erm... sedap nampak makanannya... tempat pun bersih :)

    ReplyDelete
  2. Klu mknn sdap servis slow..kmi dh lari dh... hihi...

    ReplyDelete